Πέμπτη 2 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Συζήτηση για τα ελληνοτουρκικά

Συνεδριάζει σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών, αλλά και την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στις ΗΠΑ. Στη συνεδρίαση θα πάρει μέρος και ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος κατά δήλωσή του θα συμμετέχει στις συνεδριάσεις μόνο όταν κρίνει ότι εκεί συζητιούνται σοβαρά θέματα της εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής.

Το εάν στη συνεδρίαση θα επαναληφθεί το σκηνικό της προηγούμενης βδομάδας, όπου ο Κ. Μητσοτάκης διαφοροποιήθηκε από τις επιλογές του Μ. Εβερτ, πράγμα που φρόντισε να δημοσιοποιήσει, θα εξαρτηθεί από το εάν ο επίτιμος πρόεδρος εμμείνει στις θέσεις που πρόσφατα εξέφρασε, σύμφωνα με τις οποίες το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ήταν επιτυχές, θέση που έχει αποφύγει να πάρει η ΝΔ.

Επίσης σήμερα το μεσημέρι, μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της ΝΔ Μ. Εβερτ θα δώσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφρεντ Μαρτένς και θα αναλύσουν τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που έγινε στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ