Τετάρτη 8 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές "συνομιλίες"

Εργα των Κυδωνιάτη, Χάιντν και Φάλλα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αποψινής συναυλίας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Βύρων Φιδετζής,ενώ συμμετέχουν ως σολίστ οι Βαγγέλης Χριστόπουλος (όμποε), Αλέξανδρος Οικονόμου (φαγκότο), Γιάννης Γεωργιάδης (βιολί) και Δημήτρης Πάτρας (βιολοντσέλο).

Διαφορετικό μουσικό κλίμα στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζωοδόχου Πηγής 98), όπου σήμερα (11μμ) θα βρίσκεται ο Βασίλης Νικολαϊδης,συντροφιά με την κιθάρα του, προσφέροντας κάποιες από τις όμορφες μπαλάντες του. Αύριο, θα φιλοξενηθεί η παραδοσιακή ομάδα "Φλαργιδήνι", ενώ την Παρασκευή οι Κ. Παπαδοπούλου, Σ. Σινόπουλος και Π. Παπαπετρόπουλος θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με μουσική της Ανατολικής Μεσογείου.

Ενα φωνητικό κουιντέτο, που τραγουδά τα πάντα, είναι το συγκρότημα "Ιντιγκο",που θα εμφανιστεί αύριο, στις 8.30μμ, στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών (Σίνα 31). Θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με κλασικά, τζαζ και ροκ κομμάτια.

Η μουσική καλά κρατεί στο "Half Note" τζαζ κλαμπ (Τριβωνιανού 17, Μετς), όπου από αύριο μέχρι και την Κυριακή φιλοξενείται ένα από τα πιο σημαντικά σύγχρονα τζαζ γκρουπ της αμερικανικής σκηνής, το "Avery Sharpe Jazz Quartet".Οι βραδιές διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ενωση.

Ο Βασίλης Καζούλης θα δώσει συναυλίες από αύριο μέχρι και το Σάββατο (10.30μμ) στο μουσικό θέατρο "Δίπλα στο Ποτάμι".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ