Τετάρτη 8 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χορωδιακές συναντήσεις

Πολλές οι χορωδιακές συναντήσεις των ημερών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, αλλά και της επαρχίας. Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε το "2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αγ. Στεφάνου" στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου με τη συμμετοχή χορωδιών από την Κύπρο, την Ανδρο, του Ωδείου και του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Στεφάνου και του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Ιλίου.

Εξι ελληνικές και τέσσερις ξένες χορωδίες (από Ουγγαρία, Ουκρανία, Αυστρία και Φιλιππίνες) θα εμφανιστούν στην "9η Διεθνή Συνάντηση Χορωδιών",που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης). Την Κυριακή, εξάλλου, στις 10.30πμ. στο Αλσος Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί η "Γιορτή Λουλουδιών" με τη συμμετοχή πέντε χορωδιών.

Χορωδιακές συναντήσεις και στη Λευκάδα, όπου το Σαββατοκύριακο θα γίνει στο "Ξενία" του νησιού το "3ο Χορωδιακό Φεστιβάλ".Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν οι Δημοτικές Χορωδίες Μελισσίων, Περάματος, Κορωπίου και Αργους, η Νέα Χορωδία Λευκάδας, η Κεφαλονίτικη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ανδρέας Λασκαράτος" κ. ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ