Σάββατο 11 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ζωγραφίζοντας μια ιστορία

Με τίτλο "Ζωγραφίζοντας μια ιστορία",εγκαινιάζεται στις 15 του Μάη στην γκαλερί "Μορφές" (Γοβατζιδάκη 18, Ρέθυμνο), έκθεση έργων της Αλίντας Σπηλιώτη.Πρόκειται για την τρίτη ατομική έκθεσή της, στην οποία παρουσιάζονται ζωγραφικά έργα και γλυπτικές κατασκευές. Κυρίαρχο θέμα είναι η φιγούρα.

  • Εκθεση έργων ζωγραφικής του Τάκη Στεφάνου λειτουργεί αυτές τις μέρες στο χώρο σύγχρονης τέχνης "Αμυμώνη" (πλατεία Ν. Μπότσαρη, Ιωάννινα). Η ενδιαφέρουσα αυτή παρουσίαση θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μάη.
  • Η αναδρομική έκθεση του Βρασίδα Βλαχόπουλου που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων,ταξιδεύει από τη Δευτέρα και για ένα μήνα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών.Η έκθεση πλαισιώνεται από εκπαιδευτικά προγράμματα, διαλέξεις και προβολές διαφανειών. Την ημέρα των εγκαινίων, θα μιλήσει η επιμελήτρια της έκθεσης και έφορος της Πινακοθήκης του Δήμου Αθηναίων Νέλη Κυριαζή και στις 14/5 η μαθηματικός και διδάκτορας της παιδαγωγικής Σταθούλα Καπετάνου.
  • Εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες στον εκθεσιακό χώρο "Αποθήκη 1" του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, έκθεση έργων του Γιώργου Λάππα.Θα διαρκέσει μέχρι τις 6 του Ιούνη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ