Σάββατο 11 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σαββατόβραδο με κωμωδίες

Στο σημερινό αφιέρωμα της ΕΤ-2 (23.30) για τα 100 χρόνια του κινηματογράφου θα προβληθούν δυο σημαντικές ταινίες "σκρουμπάλ", είδος που άκμασε στη δεκαετία του '30, με ταχείς σεναριακούς ρυθμούς, πυρετώδη δράση, ερωτικές παρεξηγήσεις, εκπληκτικούς πρωταγωνιστές. Η ΕΤ-2 ξεκινά με την πρώτη ταινία του Χάουαρντ Χοκς "Η γυναίκα λεοπάρδαλη".Ενας αδέξιος παλαιοντολόγος ετοιμάζεται να παντρευτεί ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, που κυκλοφορεί με μια λεοπάρδαλη κι ένα κόκαλο δεινόσαυρου. Εξοχη κωμωδία με τους Κάρι Γκραντ, Κάθριν Χέμπουρν.

Αμέσως μετά, θα προβληθεί ο "Κρυφός γάμος" του Τζορτζ Στίβενς. Ενας σοβαρός καθηγητής πανεπιστημίου προσπαθεί να κρατήσει μυστικό το γάμο του με μια τραγουδίστρια των νάιτ κλαμπ από τους γονείς του. Από τις λαμπρές κωμωδίες του Χόλιγουντ. Με τους: Τζέιμς Στιούαρτ, Τζίντζερ Ρότζερ.

Από τον ΑΝΤΕΝΝΑ (01.30) "Μια παράξενη ιστορία έρωτος" του Πολ Μαζέρσκι. Ο Γουίλ, που ονειρεύεται να γίνει πιανίστας, δημιουργεί μια σχέση φιλίας με ένα συνομήλικό του. Ομως οι δυο φίλοι ερωτεύονται την ίδια γυναίκα. Μήλο της έριδος η Τζίνετ Σάδερλαντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ