Τετάρτη 22 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Προς διαζύγιο με Μανωλά

Το διαζύγιο Μανωλά - ΑΕΚ προαναγγέλλει ουσιαστικά χτες η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε. Οπως είναι γνωστό ο παίχτης είχε αρνηθεί την προσφορά των 45 εκατομμυρίων δρχ. το χρόνο. Επίσης σε μια προσπάθεια να μην χρεωθεί τη φυγή Μπάγεβιτς (είναι γνωστή η... τυπικότητα των σχέσεών τους) συσχέτισε την παραμονή του στην ομάδα με την παρουσία του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Η "κιτρινόμαυρη" εταιρία υποστηρίζει ότι θέλει να κρατήσει το διεθνή παίχτη "για να του προσφέρουμε παροχές και τιμές". Η ουσία όμως υπάρχει στο... αλλά: "Οπως επίσης το ίδιο πρέπει να κάνει κι εκείνος χωρίς να δημιουργεί προβλήματα (;).

Οι υπάρχουσες δυσκολίες σχέσεων μεταξύ συνεργατών (...) είναι ανθρώπινες και πρέπει να παρακάμπτονται. Ο σεβασμός όμως προς την ΑΕΚ, η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της (από ανθρώπους που πληρώνονται ακριβώς για αυτό τον λόγο) και η δημοκρατική πειθάρχηση στις αρχές της, είναι όροι αδιαπραγμάτευτοι. Γι' αυτό η πόρτα είναι ανοιχτή για όσους σκέπτονται μόνο τον εαυτό τους.Δικές τους οι αποφάσεις."

Εκτός σοβαρού απροόπτου λοιπόν η "σημαία" της ΑΕΚ θα υποσταλεί από τον... ιστό της, ύστερα από 17 συνεχόμενα χρόνια επαγγελματικής παρουσίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ