Κυριακή 26 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κακοστημένη παράσταση

Η ...αντιδικία που μεταξύ του προέδρου της ΝΔ, Μ. Εβερτ, και ομάδας των εκδοτών, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είχε χαρακτηριστικά θεατρικής παράστασης, με σκοπό τη σύγχυση και την κοροϊδία του λαού, για τις σχέσεις εξάρτησης και διαπλοκής των ηγεσιών των κομμάτων του δικομματισμού με τους εκπροσώπους της οικονομικής ολιγαρχίας.

Οι εκδότες, με ανακοίνωση της Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων, επιχείρησαν να εμφανιστούν ως άσπιλοι και αμόλυντοι και "ευσυνείδητοι επαγγελματίες", που υπηρετούν την ενημέρωση των πολιτών και δεν έχουν καμία σχέση με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα - αλίμονο! -, ενώ για τα όποια παραστρατήματα έριξαν την ευθύνη στον ..."πολιτικό κόσμο".

Από την άλλη, ο πρόεδρος της ΝΔ, αιφνιδιασμένος από την "επίθεση", μαζεύτηκε στο καβούκι του και έδωσε εύσημα υποταγής στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ: "Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αντιδικεί με τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ...".

Παράλληλα, βέβαια, δε θα άφηνε την ευκαιρία χαμένη να αποκτήσει το "φωτοστέφανο" του "ήρωα" που τα βάζει με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, θέλοντας να κλέψει τη δόξα του ετέρου διώκτη των διαπλεκομένων, του Κ. Μητσοτάκη.

Ποιον πείθει;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ