Κυριακή 2 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ιστορίες αγάπης

Συμπαθητικές είναι οι περισσότερες από τις ταινίες που προβάλλονται σήμερα Κυριακή από τα κανάλια. Και ας ξεκινήσουμε με τη δραματική ερωτική ιστορία του Τζόελ Σουμάχερ "Για πάντα νέοι".Μια τρυφερή ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μια νοσοκόμα και ένα νεαρό, που πάσχει από λευχαιμία. Η ζωή της νοσοκόμας θ' αλλάξει ριζικά, όταν γνωρίσει το νεαρό. Θα έρθει σύντομα αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα, αφού οι αντιδράσεις του νεαρού θα την τρομοκρατήσουν. Παρ' όλα αυτά θα του σταθεί, θα τον φροντίσει, θα του συμπαρασταθεί και στο τέλος θα τον αγαπήσει. Μια ταινία που θυμίζει "Λαβ στόρι". Με πρωταγωνιστές την Τζούλια Ρόμπερτς και τους Κάμπελ Σκοτ και Κολίν Ντιούχερστ (ΑΝΤΕΝΝΑ 22.05).

Δράση και σασπένς στο θρίλερ του Ρίντλεϊ Σκοτ "Κάποιος να με προσέχει",που θα προβληθεί από το MEGA στις 23.10.Κεντρικό πρόσωπο της ταινίας είναι ένας ντετέκτιβ, ο οποίος αναλαμβάνει την προστασία μιας κοσμικής Νεοϋορκέζας, η οποία υπήρξε μάρτυρας μιας δολοφονίας. Από τότε η ζωή της διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο. Ο ντετέκτιβ θα παρασυρθεί στον εκθαμβωτικό τρόπο ζωής της Νεοϋορκέζας, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή του. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Μπέρεντζερ, Μίμι Ρότζερς, Λορέιν Μπράκο και Τζέρι Ορμπαχ.

Την ενδιαφέρουσα ταινία του Στίβεν Φρίαρς "Ωραίο μου πλυντήριο",θα μεταδώσει η ΕΤ - 3 στις 24.00.Σε μια συνοικία του Λονδίνου που ζουν Πακιστανοί, ένας νεαρός Πακιστανός πιάνει δουλιά στο καθαριστήριο ενός θείου του. Μαζί μ' ένα Αγγλο συμμαθητή του, προσπαθεί να κάνει καλύτερη την επιχείρηση. Σύντομα, όμως, στις σχέσεις των δύο φίλων, θα κάνουν την εμφάνισή τους η τρυφερότητα και ο έρωτας. Μια κοινωνική ταινία, στην οποία ο σκηνοθέτης ανιχνεύει θέματα που έχουν σχέση με την ανεργία, το ρατσισμό και τη σεξουαλικότητα. Πρωταγωνιστούν οι Ντάνιελ Ντέι Λιούις και Γκόρντον Γουόρνεκ.

Η υπέροχη Ινγκριντ Μπέργκμαν πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γκρέγκορι Ράτοφ "Ιντερμέτζο, ιστορία αγάπης".Ερμηνεύει τη δασκάλα πιάνου, που ερωτεύεται έναν παντρεμένο διάσημο βιολονίστα. Η νεαρή δασκάλα έχει πάει σπίτι του για να κάνει μαθήματα πιάνου στα παιδιά του. Η γνωριμία της με τον βιολονίστα θα εξελιχθεί σε μια ιστορία αγάπης. Η σχέση τους θα κλονιστεί, όταν αυτός θ' αντιληφθεί ότι το διαζύγιο που ζητάει, θα φέρει τη δυστυχία στην οικογένειά του. Δίπλα στην Μπέργκμαν παίζουν οι Λέσλι Χάουαρντ, Τζον Χαλιντέι και Εντνα Μπεστ (MEGA 01.10).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ