Τρίτη 25 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Εμεινε ο Δημητριάδης

Παρεξήγηση ήταν και πάει. Ο Β. Δημητριάδης, το αγαπημένο παιδί της σκεπαστής εξέδρας των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, δεν κράτησε τελικά κακία στον Μ. Τροχανά και μετά από συζήτηση με τον Π. Ραβούση ανακάλεσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ν. Φιλαδέλφεια.

Ο 30χρονος επιθετικός αμέσως μετά το πέρας της συζήτησης με τον "Πετράν" (έτσι αποκαλούν τον Ραβούση) δήλωσε φανερά ευχαριστημένος: "Δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα. Συνεχίζω στην ΑΕΚ με αυτοπεποίθηση ότι θα δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα. Οι δηλώσεις και οι ενέργειες του προπονητή με κάλυψαν απόλυτα". Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο τεχνικός της Ενωσης.

Αναφορικά με το μεταγραφικό μέτωπο (επιφανειακά τουλάχιστον) υπάρχει στασιμότητα. Πάντως κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ εκφράζουν την πεποίθηση ότι ως την Παρασκευή όλα θα έχουν τελειώσει ευχάριστα. Ο Φραντζέσκος θεωρείται, από τους ίδιους, παίχτης της ομάδας και όπως υποστηρίζουν, κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για την επίσημη εγκατάστασή του στη Ν. Φιλαδέλφεια. Οσο για τον ξένο, εδώ η μυστικοπάθεια διατηρείται. Χτες οριστικοποιήθηκε από την ΑΕΚ η έλλειψη ενδιαφέροντος (αν ποτέ υπήρξε) για τον αρχηγό της Εθνικής Γεωργίας, Κάχι Τσχατάντζε. Ο αμυντικός παίχτης δεν πρόκειται να κληθεί για να υπογράψει συμβόλαιο με την κυπελλούχο. Το ενδιαφέρον στρέφεται σε δύο άλλους παίχτες, τα ονόματα των οποίων όμως δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές και αυτή η υπόθεση θα έχει λήξει ως την Παρασκευή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ