Τρίτη 25 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στον Πανηλειακό ο Τοχούρογλου

Ο Κυριάκος Τοχούρογλου εκτός σοβαρού απροόπτου θα συνεχίζει την καριέρα του στον Πανηλειακό. Ο Δραμινός τερματοφύλακας είχε χθες συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιώργο Λούβαρη, για τη μεταπήδησή του στην ομάδα του Πύργου. Ο Τοχούρογλου τις επόμενες μέρες θα έχει επαφή με τον πρόεδρο του Πανηλεικού, Σάκη Σταυρόπουλο, ώστε να οριστικοποιηθεί η τελική συμφωνία.

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκαν τα παρακάτω: Να αναβάλει την προγραμματισμένη αυριανή πρώτη συγκέντρωση για μεθαύριο Πέμπτη όπου θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Να παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας στην κηδεία του. Να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας και να μείνουν μεσίστιες οι σημαίες της. Να φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στον πρώτο αγώνα της νέας περιόδου.

Στεφάνι έστειλε χτες ο επίσημος Ολυμπιακός και στις νεκρώσιμες ακολουθίες του πολίστα του Εθνικού Νώντα Σαμαρτζίδη αλλά και στον παλιό παράγοντα του Πανιωνίου Πάνο Αμανίτη.

Αργά χθες βράδυ αναμενόταν να έχουν συνάντηση ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ