Πέμπτη 27 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πρεμιέρα Μπάγεβιτς στο λιμάνι

Μια νέα εποχή ανατέλλει σήμερα για τον Ολυμπιακό. Στη "Ντούσαν Μπάγεβιτς" εποχή πλέον, οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν μετά από 10 χρόνια... φαγούρας να πάρουν το πρωτάθλημα. Νωρίς νωρίς, στις 8 το πρωί, ο Μπάγεβιτς έχει κλείσει το πρώτο ραντεβού με τους παίκτες στις εγκαταστάσεις του Γκολφ της Γλυφάδας. Το απόγευμα όμως στου Ρέντη θα γίνουν και οι καθιερωμένες δηλώσεις από τον Ντούσκο, παρά το γεγονός ότι τους έχει δοθεί χαραχτήρας "κεκλεισμένων των θυρών". Στις 7 το απόγευμα στο φυσικό τους περιβάλλον οι ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν για μιάμιση περίπου ώρα.

Τα νέα πρόσωπα στου Ρέντη θα είναι οι Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Πέτραγκ Τζόρτζεβιτς, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Ανδρέας Νινιάδης, ενώ στη βάση τους επιστρέφουν μετά από απουσία ενός χρόνου οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Αλέκος Κακλαμάνος.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Ολυμπιακός θα κάνει ακόμη μια μεταγραφή αμυντικού και θα τελειώσει. Ο Μπάγεβιτς δε θα εισηγηθεί θετικά στην παραμονή του Εμιλ Κρεμενλίεφ (επιστρέφει στη Λέφσκι) και έτσι η απόκτηση ξένου λίμπερο κρίνεται επιτακτική. Πάντως οι Πειραιώτες δε δείχνουν να βιάζονται και το πιθανότερο είναι η υπόθεση του ξένου παίκτη να ολοκληρωθεί στο διάστημα που η ομάδα προετοιμάζεται στη Γερμανία μετά τις 7 του Ιούλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ