Πέμπτη 27 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Με στόχο την άνοδο

Στη μάχη του Μπρούνο Τζάουλι η Εθνική. Εκπληκτική επίδοση στα 100 από τον Φρέντερικς. Εκτός ομάδας 4Χ100 ο Λιούις στην Ατλάντα

Λισαβώνα ερχόμαστε! Η αποστολή της εθνικής ομάδας στίβου αναχώρησε χθες γιά την Πορτογαλία εν όψει της συμμετοχή της στους αγώνες Ευρωπαικού Κυπέλλου Μπρούνο Τζάουλι. Οι αγώνες αρχίζουν αύριο και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο και στόχος της αποστολής μας είναι η άνοδο στη σούπερ κατηγορία της Ευρώπης. Η ομάδα των ανδρών συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες προοπτικές καθώς οι απουσίες της (Βασδέκης, Παπαδιάς, Κουκοδήμος, Αλεξόπουλος, Παπακώστας), καλύπτονται από άξιους αντικαταστάτες (Γενοβέλης, Ζαμπετάκης, Σμπώκος, Κοκότης), ενώ εκίνη των γυναικών χωρίς της Θάνου στα 4Χ100, Ξάνθου, Βασδέκη έχει δύσκολο έργο.

Σε διεθνές μίτιγκ που έγινε στο Ελσίνκι της Φινλανδίας ο Φράνκι Φρέντερικς από τη Ναμίμπια πέτυχε σπουδαία επίδοση στα 100 μέτρα με 9.87! Να σημειωθέι ότι το παγκόσμιο ρεκόρ του Λιρόι Μπάρελ είναι 9.85, κάτι που σημαίνει ότι ο Αφρικανός σπρίντερ θέτει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα γιά το χρυσό μετάλλιο στην Ατλάντα.

Ο Καρλ Λιούις θα χάσει κατά πάσα πιθανότητα την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο αφού δεν συμπεριλήφθηκε στην ομάδα 4Χ100 των ΗΠΑ. Οπως ανακοίνωσε ο αρχιπροπονητής Ερβ Χαντ την τετράδα θα αποτελέσουν οι Μίτσελ, Μαρς, Ντράμοντ, Μπαρέλ, διευκρινίζοντας ότι ο Λιούις θα είναι στην ομάδ μόνο ανα τραυματιστεί κάποιος από τους παραπάνω αθλητές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ