Σάββατο 29 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
χερακια

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που όλοι οι εργαζόμενοι της Γερμανίας βγήκαν στους δρόμους συμμετέχοντας στις εργατικές κινητοποιήσεις, το Κοινοβούλιο ενέκρινε χτες τα νέα σχέδια λιτότητας της κυβέρνησης του καγκελάριου Χέλμουτ Κολ. Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους (σελίδα 11).

ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ της αποστολής των διεθνών παρατηρητών στην Ανατολική Σλαβονία μέχρι τις 15 Γενάρη 1997, πρότεινε χτες ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπούτρος Γκάλι. Με εγκεφαλικό επεισόδιο νοσηλεύεται ο Ρ. Μλάντιτς (σελίδα 12).

"ΠΑΧΥΛΗ" έκτακτη επιχορήγηση σε... περιοχές ειδικού εκλογικού και εσω-ΠΑΣΟΚικού ενδιαφέροντος, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών Α. Τσοχατζόπουλος (σελίδα 19).

ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ του χαρτοφυλακίου δανείων της ΑΤΕ, μέσω της ρύθμισης των χρεών των συνεταιριστικών οργανώσεων, προσβλέπει για ανάκαμψη της Τράπεζας η διοίκησή της (σελίδα 20).

ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ του συνδικαλιστικού κινήματος των υπαλλήλων της ΕΥΠ συζήτησαν χτες το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων ΕΥΠ με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ (σελίδα 21).

ΑΠΟ ΤΗ Δικαιοσύνη θα ερευνηθούν οι καταγγελίες για παρατυπίες στην υπογραφή της σύμβασης που αφορούσε την κατασκευή του αεροδρομίου των Σπάτων(σελίδα 21).

ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ιούνης 1993 - Ιούνης 1994, είχαμε 334 νεκρά δελφίνια. Ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων πρέπει να είναι δεκαπλάσιος, αν πάρουμε υπόψη μας ότι πέρα από τις ακτές πολλά έχασαν τη ζωή τους και στους βυθούς. Η θαλάσσια ρύπανση σκοτώνει... (σελίδα 24).

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που εμφανίζεται ότι κινεί τις εκδηλώσεις στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου είναι ο δήμαρχός της, Ν. Γεωργάς. Το χέρι, όμως και το μυαλό που μηχανεύεται τέτοιες επεμβάσεις, σε ένα μνημείο αδημοσίευτο, είναι ο Χρ. Λαμπράκης, ως πρόεδρος του συλλόγου "Φίλοι της Μουσικής"... (σελίδα 25).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ