Σάββατο 29 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
5Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενη

Αισιόδοξα μηνύματα από τις εξορμήσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ. Η διήμερη συνάντηση 6 - 7 Ιούλη στην Επανωμή, αναμένεται να είναι η πλέον επιτυχημένη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Η διάθεση της νεολαίας να παλέψει για την ειρήνη στην περιοχή για ένα καλύτερο μέλλον, για το δικαίωμα στη μόρφωση, την εργασία και τον πολιτισμό, θα εκφραστεί δυναμικά από τη Θεσσαλονίκη, στις 6 και 7 Ιούλη. Η 5η Πανελλαδική Συνάντηση Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης της ΚΝΕ, στο "Κτήμα του Καραγκιόζη" στην Επανωμή, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων νέων της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης.

Ηδη, εκατοντάδες νέες και νέοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διήμερη κατασκήνωση και καθημερινά η ανταπόκριση ολοένα και μεγαλώνει. Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, έχουν προγραμματίσει και πραγματοποιούν εξορμήσεις και αφισοκολλήσεις προπαγανδίζοντας τη νεανική επίθεση ειρήνης. Την εκδήλωση που καθιερώθηκε σαν τη μεγαλύτερη νεανική συνάντηση, όπου νέοι και νέες απ' όλη την Ελλάδα, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με τη συλλογική δράση, ανταλλάσσουν εμπειρίες, τραγουδούν, χορεύουν, συζητούν και όλοι μαζί καταγγέλλουν αυτούς που θέλουν να βάλουν στη γωνία τη νεολαία και το λαό. Αντιστέκονται στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και στο μέλλον της αμορφωσιάς, της ανεργίας, της υποκουλτούρας, του μοναχικού και αβέβαιου δρόμου της απομόνωσης και της αδιαφορίας.

"Οι νέοι προβληματίζονται για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, για τον πόλεμο, για τα αδιέξοδα που υψώνονται καθημερινά στη μόρφωση, στη ζωή τους, για το αβέβαιο εργασιακό τους μέλλον",λέει η Ευδοξία Τσεμεκίδου,γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Κέντρου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. "Από τις μέχρι τώρα εξορμήσεις που πραγματοποιήσαμε στα στέκια νεολαίας, διαπιστώσαμε ότι ενδιαφέρονται για τη διήμερη αντιιμπεριαλιστική συνάντηση της Οργάνωσής μας. Συζητήσαμε και τους καλέσαμε να εκφράσουν τις αγωνίες τους και τη διάθεσή τους να αντισταθούν μαζί μας, μέσα από την πανελλαδική συνάντηση. Ηδη δεχτήκαμε εκατοντάδες συμμετοχές. Οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς τη δουλιά που εδώ και μέρες ξεκινήσαμε και αισιοδοξούμε ότι η συμμετοχή των νέων της Θεσσαλονίκης στο Διήμερο Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ