Σάββατο 6 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΒΟΛΕΪ '97
Δύσκολη πρεμιέρα

Τον πρώτο της αγώνα, στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών 1997, με αντίπαλο τη Ρουμανία δίνει αύριο (17.00) στο Μπάια Μάρε η Εθνική ομάδα βόλεϊ. Το κρισιμότατο αυτό παιχνίδι, αναφορικά με την πορεία της ομάδας στη διοργάνωση, αποτελεί και την αυλαία του Χιλμπέρτο Χερέρα στο "γαλανόλευκο" πάγκο. Στη βαλκανική χώρα δε βρίσκονται οι στρατευμένοι Μποζίδης, Κυριαζής και ο τραυματίας Χατζηαντωνίου. Αντίθετα ο Κουβανός τεχνικός εμπιστεύτηκε τον 18χρονο πασέρ Σωτήρη Τσέργα.

Τους αντιπάλους τους στην α και β φάση των ευρωπαϊκών κυπέλλων θα μάθουν σήμερα τέσσερις ή πέντε ελληνικές ομάδες, οι οποίες δε συμπεριελήφθησαν σε όμιλο ισχυρών. Στο Λουξεμβούργο, όπου γίνεται η κλήρωση, θα αγωνιούν οι Αρης (κυπελλούχων ανδρών), Κτησιφώντας (συνομοσπονδίας ανδρών), Παναθηναϊκός (κυπελλούχων γυναικών) και Φιλαθλητικός(συνομοσπονδίας γυναικών).

Ισως μαζί τους βρεθεί και ο ΦΟ Βριλησσίων (πρωταθλητριών γυναικών) αν δεν ευνοηθεί από την κλήρωση για μια θέση με την τουρκική Εμλάκμπανκ. Στους"16" ήδη έχουν προκριθεί χωρίς αγώνα οι Παναθηναϊκός (πρωταθλητριών ανδρών), Ολυμπιακός (κυπελλούχων ανδρών), Ορεστιάδα (συνομοσπονδίας ανδρών) και Ιωνικός ΝΦ (κυπελλούχων γυναικών).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ