Σάββατο 6 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Λίγη τύχη θέλει

Σήμερα το μεσημέρι, οι "πράσινοι" θα μάθουν τον αντίπαλό τους στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πανηγυρική πρεμιέρα στην Παιανία

Τετράφυλλο ευελπιστεί να είναι σήμερα το... τριφύλλι στην κλήρωση του προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο"Νόγκα Χίλτον" της Γενεύης (13.00 ώρα Ελλάδας). Στον Παναθηναϊκό όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν, αν η "θεά τύχη" θα τους... γλυκοκοιτάξει, ώστε στις 7 - 21/8 να αντιμετωπίσουν μια ομάδα προσπελάσιμη. Αυτό, βέβαια, δεν είναι και τόσο εύκολο.

Μπορεί οι πρωταθλητές να βρίσκονται στην 10η θέση της σχετικής βαθμολογίας, όμως οι σύλλογοι που είναι υποψήφιοι αντίπαλοί τους δεν είναι ευκαταφρόνητοι. Η ανάγνωση της οχτάδας θα σας πείσει για των ...γραφομένων το αληθές. Ρέιντζερς, Φερεντσβάρος, Στεάουα Βουκουρεστίου, Σλάβια Πράγας, Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντιναμό Κιέβου και Βίτζεβ Λοτζ.

Παρότι στους "πράσινους" αποφεύγουν να μιλήσουν ευθέως για προτιμήσεις και αρκούνται στο στερεότυπο ό,τι είναι να βγει θα βγει (είναι και το γούρι), θα ήταν ευχαριστημένοι τα μέγιστα αν το ταξίδι τους έχει προορισμό τη Νορβηγία, την Πολωνία ή το Ισραήλ.

Στο μεταξύ, πανηγυρική ήταν η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού στην Παιανία, ενόψει της νέας χρονιάς. Με αρκετούς προσκεκλημένους (παλαίμαχους παίχτες και άλλους) και περίπου 2.500 φιλάθλους να αποθεώνουν τα ινδάλματά τους και ιδίως τα νέα πρόσωπα των "τριφυλλοφόρων", δηλαδή τους Λυμπερόπουλο, Νασιόπουλο και Κόλα.

Από την πρεμιέρα έλειψαν οι Βάντσικ, Βαζέχα, η πτήση των οποίων είχε καθυστέρηση. Αναμένονται στην Ελλάδα σήμερα, ενώ ο συμπατριώτης τους, Μίετσελ, στο τέλος της επόμενης βδομάδας. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μεταξύ άλλων, δήλωσε: "Θα πάμε καλά και τη νέα χρονιά. Στα καινούρια παιδιά θα δοθούν ευκαιρίες και ό,τι άλλο χρειάζονται για να τα βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε.

Κυρίαρχος στόχος μας παραμένει και φέτος η είσοδος στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα πλέον το άγχος το έχουν οι άλλοι, όχι εμείς". Οι δηλώσεις των τριών νέων παιχτών του Παναθηναϊκού κινήθηκαν στο ίδιο μοτίβο. Ανέφεραν πως στόχος τους είναι η καθιέρωση, ζήτησαν πίστωση χρόνου για να προσαρμοστούν, τη στήριξη του κόσμου και επισήμαναν πως θα δουλέψουν σκληρά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ