Πέμπτη 11 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Μπάγεβιτς ετοιμάζει εκπλήξεις

Παρά το γεγονός ότι ο Μπάγεβιτς ποτέ δεν επέτρεψε στον εαυτό του να δείξει ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιον ποδοσφαιριστή, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα και εσφαλμένες εντυπώσεις, όταν πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του φαίνεται.

Το ίδιο συνέβη και στον Ολυμπιακό αναφορικά με τον Κακλαμάνο. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, που ζήτησε την επιστροφή του παίχτη από τον Αθηναϊκό, όπου είχε δοθεί δανεικός, υπολογίζει πάρα πολύ τον "μικρό". Είναι χαρακτηριστικό ότι στις δύο τελευταίες προπονήσεις κράτησε τον Ροδίτη επιθετικό περισσότερο και δούλεψε μαζί του προσωπικά...

Μάλιστα, στη μια από αυτές ήταν και οι Ιβιτς, Αλεξανδρής, γεγονός που προοιωνίζεται πως ο 22χρονος παίχτης, αν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του "Ντούσκο", μπορεί να αποτελέσει μέλος της επιθετικής τριπλέτας του Ολυμπιακού.

Οσον αφορά το θέμα του λίμπερο, νεότερες υποθέσεις ήθελαν ως λύση τον Ολλανδό παίκτη της Βίτεσε, Ερβιν Βαν Ντερ Λούι, αλλά ακουγόταν και ο συμπατριώτης του Βαν Ντερ Βέρντεν, της Αϊτχόβεν. Ο Μπάγεβιτς δεν πρόκειται να ταξιδέψει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο εξωτερικό.

  • Ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό του ο Νινιάδης και χτες προπονήθηκε κανονικά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ