Τρίτη 30 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κοπέλι αλά... ολλανδικά

Στο δρόμο που... χάραξαν οι Βασίλης Τσάρτας, Γιώργος Δώνης και Πέτρος Μαρινάκης ακολούθησε ο Νίκος Μαχλάς που είναι πλέον ο τέταρτος Ελληνας ποδοσφαιριστής που... ξενιτεύεται. Ο Μαχλάς από το περασμένο Σάββατο είναι παίκτης της ολλανδικής Βιτέσε για τα επόμενα 4 χρόνια αντί 900 εκατομμυρίων δραχμών συνολικά. Ο παίκτης πήρε 600 ενώ τα άλλα 300 ο ΟΦΗ!

"Είναι πραγματικά σημαντικό να εκπροσωπείς της Ελλάδα σε μια από τις πιο προηγμένες χώρες της Ευρώπης. Αποτελεί πρόκληση για μένα. Ηταν πολύ σημαντική η απόφαση Μποσμάν, αφού οι Ελληνες παίκτες θα μπορούν να αποδείξουν τι αξίζουν στα ξένα γήπεδα", τόνισε ο διεθνής επιθετικός που δεν έκρυβε την ικανοποίησή του από τη μεταγραφή του στη Βιτέσε.

  • Το τελευταίο φιλικό επί γερμανικού εδάφους θα δώσει σήμερα στις 5 το απόγευμα ο Ολυμπιακός. Θα αντιμετωπίσει της σκοτσέζικη Αμπερντίν και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από την αγωνιστική κατάσταση των ερυθρολεύκων.

Στο Μόναχο βρίσκονται από χτες και οι Τάκης Γκώνιας και Εμίλ Κρεμενλίεφ. Ο Βούλγαρος που εγχειρήστηκε από τον Χρήστο Δάρα στο γόνατο θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων μετά από μια βδομάδα.

  • Επιστροφή με χαμηλούς τόνους από την ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι με πρώτο τον Μιχάλη Τροχανά και τον Πέτρο Ραβούση απέφυγαν τα μεγάλα λόγια για τη δουλιά που έγινε για 15 μέρες στην Ελβετία: "Ηδη έχουμε φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο αλλά υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης", τόνισε ο ενωσίτης τεχνικός.
Μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός από χτες το πρωί μπήκε στις υποχρεώσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην πρώτη συνάντηση έδωσαν το "παρών" όλοι οι παίκτες του πρωταθλητή που βρίσκονται στην Αθήνα, δηλαδή οι: Παπαδάκος, Τάρλατς, Τόμιτς, Νάκιτς, Γαλακτερός, Σούλης, Ζουρπένκο, Αμανατίδης, και ο Κρίστιαν Βελπ.

Χρέη πρώτου προπονητή έκανε ο βοηθός του Ντούσαν Ιβκοβιτς Κώστας Μπογατσιώτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ