Σάββατο 24 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βραδιές πανσέληνες

Η αυγουστιάτικη πανσέληνος πλησιάζει. Ολοι κάπου θα θέλετε να πάτε, για να την αγγίξετε με τις αισθήσεις. Με πανσέληνο και Χάρις Αλεξίου,οι βραδιές είναι σίγουρα όμορφες. Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, βραδιά με πανσέληνο, όσοι βρίσκεστε στην Πάτρα,πηγαίνετε στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Η Χάρις Αλεξίου και η μουσική "παρέα" θα σας περιμένουν.

Στη Νέα Ιωνία Βόλου,τραγουδήστε με τον Βασίλη Λέκκα "Ασίκικο Πουλάκη" και όχι μόνο. Ο Βασίλης Λέκκας με την εφταμελή ορχήστρα του, παρουσιάζει έργα Μάνου Χατζιδάκι,τραγούδια από ανέκδοτη δουλιά σε ποίησηΝ. Καββαδία,αλλά και τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική δουλιά με μουσική Μίκη Θεοδωράκη και στίχους Μ. Γκανά, "Ασίκικο Πουλάκη".

Στην Αθήνα, όλοι θα εύχεστε για μια "θέση" στην Ακρόπολη και δικαίως, αλλά επειδή ενδέχεται και να μην τα καταφέρετε, η προηγούμενη εμπειρία τουλάχιστον άφησε πολλούς απογοητευμένους που δεν τα κατάφεραν να φτάσουν, μην απογοητεύεστε. Καλή καρδιά και καλή διάθεση να υπάρχει. Η πανσέληνος είναι για όλους και παντού. Υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες "προκλήσεις".Ο Σωκράτης Μάλαμας σας περιμένει να απολαύσετε μαζί την πανσέληνο, στηΡεματιά του Χαλανδρίου.Θα τραγουδήσει για σας παλιότερα αγαπημένα τραγούδια από τους τέσσερις προηγούμενους δίσκους του και φυσικά και από τον καινούριο.

Παραμένοντας στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι,το συγκρότημα τουΤάκη Βούη θα δώσει συναυλία, στο Αλσος Βεϊκου, με τραγούδια Χατζιδάκι, Σαββόπουλου, Κραουνάκη, Λοϊζου, Μικρούτσικου, Βαμβακάρη, Τσιτσάνη, Παπαϊωάννου,κ. ά.

Το ολόγιομο φεγγάρι υποδέχεται το ειδυλλιακό Γαλαξίδι,τη Γερμανική Χορωδία "Kammercor Achen", η οποία στο προαύλιο του παραδοσιακού Δημοτικού Σχολείου, θα παρουσιάσει έργα Μπραμς, Σούμπερτ, Μέντελσον,κ. ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ