Πέμπτη 29 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θέλει την ανταμοιβή του

Σβάρνα έχει πάρει τελευταία τα διάφορα τηλεοπτικά κανάλια ο Χρ. Πρωτόπαππας, μέλος του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της ΓΣΕΕ τα τελευταία χρόνια και - ανάμεσα στα άλλα - διατυμπανίζει την "αγανάκτησή" του για τα τεράστια έξοδα που έχει να αντιμετωπίσει ως υποψήφιος, κάνοντας μάλιστα και διάφορες προτάσεις περιορισμού τους.

Τσιμουδιά, βέβαια, δε βγάζει για τους όρους διεξαγωγής της εκλογικής μάχης, για την ισότιμη συμμετοχή όλων των κομμάτων και των υποψηφίων και τις δυνατότητες πρόσβασης στα ΜΜΕ. Αρκεί αυτός να περιδιαβαίνει τα κανάλια και τα "παράθυρά" τους ανέξοδα.

Καταλαβαίνουμε φυσικά τον πόνο του και την αγανάκτησή του. Τόση προσπάθεια έκανε ο άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια, σαν πρόεδρος της ΓΣΕΕ, για την επιβολή της "κοινωνικής συναίνεσης", τον παροπλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος, τη διάβρωση των αξιών, το πέρασμα τόσων και τόσων κυβερνητικών αντεργατικών μέτρων, με τη συγκατάθεση και σύμφωνη γνώμη του! Απαιτεί πλέον την ανταμοιβή του. Και για να περάσει στα μαλακά, ρίχνει και κάποια κροκοδείλια, τηλεοπτικά δάκρυα, για τριτεύοντα ζητήματα δήθεν περιορισμού των προεκλογικών δαπανών και της τηλεοπτικής προεκλογικής "ρύπανσης"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ