Πέμπτη 29 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η τηλεόραση γυμνώνει...

Δίκιο έχει η Αννα Παναγιωταρέα σε όσα σημειώνει χτες στη μόνιμη στήλη της στο "Εθνος". Η τηλεόραση πραγματικά "απογυμνώνει τον εμφανιζόμενο από κάθε είδους ψιμύθιο. Δείχνει την παιδεία του, την ευστροφία του, την ανατροφή του, το χαρακτήρα του, τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεται και αντιδρά".

Χαρακτηριστική απόδειξη γι' αυτό αποτελεί η προχτεσινή εμφάνιση της ίδιας, ως οικοδέσποινας σε αντίστοιχη τηλεοπτική συζήτηση του πρώτου κρατικού καναλιού. Μια εμφάνιση τουλάχιστον απαράδεκτη, τόσο προσωπικά απέναντι στη Βέρα Νικολαϊδου, όσο και στο ΚΚΕ, που η τελευταία εκπροσωπούσε. Μα πάνω απ' όλα, μια εμφάνιση αποκαλυπτική της αντιδημοκρατικής αυταρχικής λογικής και παιδείας της κ. Παναγιωταρέα, της ανατροφής και του χαρακτήρα της, των... αξιών στις οποίες πιστεύει και προσκυνάει.

Ας είναι σίγουροι, πάντως, τόσο η προαναφερόμενη δημοσιογράφος, όσο και οι όποιοι εμπνευστές και ηθικοί αυτουργοί της σκαιότατης συμπεριφοράς της, ότι τελικά ούτε η επιχείρηση περιθωριοποίησης και αποκλεισμού του ΚΚΕ από τα ΜΜΕ δε θα περάσει, ούτε πολύ περισσότερο οι ιταμές απόπειρες τηλεοπτικής τρομοκρατίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ