Σάββατο 31 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Καμιά πρόταση

Τέρμα στην "παραμετεγγραφολογία", όπως τη χαρακτηρίζει, αποφάσισε να βάλει με χtεσινή του ανακοίνωση ο Μ. Τροχανάς. Σύμφωνα με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ "η ΑΕΚ δε δέχτηκε από καμιά ομάδα προσφορά για οποιονδήποτε άλλον παίχτη της εκτός του Β. Τσάρτα".

Ο Μ. Τροχανάς διαψεύδει επίσης ότι πρότεινε ανανέωση συμβολαίου στον Κασάπη ή σε άλλον ποδοσφαιριστή της Eνωσης. Στη συνέχεια προχωράει σε νέα επίθεση κατά μερίδας των οργανωμένων οπαδών, επισημαίνοντας πως δε θα λάβει υπόψη του (στις μετεγγραφές) τις πιέσεις τους. Στην περίπτωση που θέλουν να έχουν λόγο στη διοίκηση, τους καλεί να τοποθετήσουν εκπροσώπους στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ η ΑΕΚ την Κυριακή με αντίπαλο τον ΟΦΗ ("Ν. Γκούμας" 7.45) δίνει το τελευταίο της φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι πολλές απουσίες (Ατματσίδης, Κασάπης, Μπατίστα, Κωστής, Νικολαϊδης (Eθνική), Κετσπάγια (Eθνική), Μπορμπόκης (τραυματίας)) δεν επιτρέπουν γενική πρόβα. Πάντως, ο Πέτρος Ραβούσης θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει την κατάσταση παιχτών που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ