Σάββατο 31 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αντερσον: "Γιατί είπα ναι"

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στην Ελλάδα και στον πρωταθλητή της. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα", δήλωσε χτες το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Γουίλι Αντερσον, από την άλλη άκρη του... Ατλαντικού: "Το δέλεαρ της μεγάλης χρονικής συμμετοχής που δε θα είχα στο ΝΒΑ, καθώς και το οικονομικό με έκαναν να πω το ναι" πρόσθεσε ο 29χρονος άσος. Ο Αντερσον αναμένεται στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη.

Την Παρτιζάν θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 10 το βράδυ (ΕΤ- 1) ο Ολυμπιακός στον τελικό του τουρνουά Βελιγραδίου. Οι Παρτιζάνοι κέρδισαν στον ημιτελικό την Μπενετόν Τρεβίζο 97-94 μετά από δυο παρατάσεις.

  • "Κάναμε πρόταση στον Ντάκγουορθ", επιβεβαίωσε από την Ισπανία ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς μιλώντας σε δημοσιογράφους. Στους πράσινους μεταξύ άλλων έχουν προταθεί ο Ρόι Τάρπλεϊ, ο Μπράιαν Ουίλιαμς ενώ "παίζει" και το όνομα του Μπενόιτ Μπέντζαμιν.
  • Ηρθε χτες στην Ελλάδα το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, ο Βίκτορ Αλεξάντερ, που πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ο Αλεξάντερ είναι ύψους 2.10 και αγωνίζεται σαν σέντερ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ