Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κ. Πολυχρονίου: "Μας επηρέασε η ζέστη"

Ο Κ. Πολυχρονίου αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Β. Τσάρτα και κάλυψε πλήρως την Ομοσπονδία για την απόφασή της να γίνει ο αγώνας στην Καλαμάτα. "Δεν μπορούσε η ΕΠΟ να ξέρει τι καιρό θα κάνει δύο μήνες μετά. Η απόφαση ήταν σωστή, συμφώνησα και εγώ" είπε.

Αναφορικά με τον αγώνα δήλωσε: "Η Βοσνία είναι καλή ομάδα με ικανότατους παίχτες. Αν ήταν πιο πολύ καιρό μαζί θα έφταναν στο επίπεδο που μπορούν. Σε λίγο θα αποτελεί μια από τις υπολογίσιμες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ αργός. Η ζέστη επηρέασε αμφότερες τις ομάδες. Οι παίχτες μου δεν είχαν εκρηκτικότητα, έπαιζαν στο ρελαντί. Το γκολ ήταν καθοριστικό. Στην επανάληψη είμαστε πιο κινητικοί. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και χαίρομαι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράστασή του".

  • Επεισόδιο με φίλαθλο είχε ο Στρ. Αποστολάκης. Κάποιος από την εξέδρα του επιτέθηκε φραστικά στο ημίχρονο "γιατί δεν τροφοδοτούσε τον Δώνη" και ο διεθνής παίκτης ανταπάντησε. Σε δήλωσή του στο τέλος του αγώνα είχε παράπονα από τη συμπεριφορά του κόσμου και τους κατηγόρησε για οπαδισμό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ