Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΟ 0 - 1
Προβλημάτισαν οι "πράσινοι"

Ενα καλό πρώτο εικοσάλεπτο στάθηκε αρκετό στον Παναθηναϊκό να κερδίσει 1 - 0 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη σε φιλική συνάντηση. Οι περίπου 2.500 φίλαθλοι ενθουσιάστηκαν από το ξεκίνημα του ΠΑΟ, όμως στη συνέχεια το θέαμα έπεσε και οι πράσινοι συνολικά έκαναν ακόμη ένα μέτριο παιχνίδι. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Κόλα στο 3' με κοντινό πλασέ. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε στον αστράγαλο και ίσως χάσει το ματς με την Καλαμάτα. Από τον δραστήριο Απόλλωνα αποκάλυψη ήταν ο Ντικουμέ, που ήταν μια διαρκείς απειλή για την εστία του Βάντσικ που έκανε δυο τρεις σωτήριες επεμβάσεις. Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους 7 διεθνείς.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Χαλκιάς (77' Ράπτης), Λαχανάς, Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Μιλόγεβιτς, Δαμίγος, Ερακ (55' Πικουλίδης), Τάτσης, Ντικουμέ (85' Ματσάγκος), Νταμιάνοβιτς (72' Λαμπριάκος), Αλέξης (77' Ρομπόκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ (46' Νικοπολίδης), Γ. Σ. Γεωργιάδης, Νικολαϊδης, Κολιτσιδάκης, Κόλα (18' Λαγωνικάκης, 55' Θωμαϊδης), Μάρκος, Μπορέλι, Καπουράνης (46' Χριστοδούλου), Νασιόπουλος (46' Αλεξούδης), Μαραγκός (58' Μπασινάς), Γ. Χ. Γεωργιάδης.

  • Το τελευταίο φιλικό πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα θα δώσει σήμερα στις 7 το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στην Παιανία κόντρα στον Ιωνικό. Και σε αυτό το ματς ο Ρότσα δεν υπολογίζει τους διεθνείς που το μεσημέρι θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ