Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΕΘΝΗ
ΔΗΚΚΙ
Λαϊκισμός και στην παιδεία...

Σε επίδειξη λαϊκισμού και στα θέματα της παιδείας, επιδόθηκε χτες ο Δ. Τσοβόλας, επιβεβαιώνοντας την πάγια τακτική του ΔΗΚΚΙ. Σε συνάντηση που είχε χτες με εκπροσώπους των πρυτανειών από τα πανεπιστήμια της χώρας, ο Δ. Τσοβόλας έκανε λόγο για ελεύθερη είσοδο στα πανεπιστήμια, μέσω "προπαρασκευαστικού έτους σπουδών", δηλαδή το ξεδιάλεγμα των μαθητών - φοιτητών να γίνεται ένα χρόνο αργότερα. Καμία αναφορά δεν έκανε ο Δ. Τσοβόλας για την ανάγκη παροχής εξειδίκευσης στα πλαίσια της εννιάχρονης εκπαίδευσης, παρά το γεγονός ότι το κόμμα του αναγνωρίζει την ανεργία ως κεντρικό πρόβλημα της χώρας...

Σήμερα θα ανακοινωθούν τελικά οι λίστες υποψηφίων του ΔΗΚΚΙ, αν και αναμένονταν χτες. Ιδιαίτερες εκπλήξεις δεν αναμένονται, ενώ οι μόνες υποψηφιότητες με "προϋπηρεσία" στον πολιτικό στίβο αναμένεται να είναι αυτές του Τ. Ιντζέ και του Σ. Αναστασάκου.

Το κόμμα του Δ. Τσοβόλα έχει εστιάσει αυτές τις μέρες την πολεμική του στο γεγονός ότι δεν προβλήθηκε ζωντανά η συνέντευξη Τύπου που είχε οριστεί να γίνει χτες. Παράλληλα, ο υπηρεσιακός υπουργός Τύπου Δ. Κώνστας δεσμεύτηκε χτες ότι το θέμα της προβολής θα επανεξεταστεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ