Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΥΡΓΟΥ
Μαύρο στους δημαγωγούς

Το επαναλαμβανόμενο παιχνίδι των ψεύτικων προεκλογικών υποσχέσεων, που έχουν εξαπολύσει στην Ηλεία οι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων που στήριξαν ή ανέχθηκαν την αντιλαϊκή πολιτική, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων Πύργου.Επισημαίνει, δε, ότι στόχος τους είναι να "κλέψουν την ψήφο των εργαζομένων και των οικοδόμων και να συνεχίσουν μετά τα ίδια και χειρότερα".

Οπως επισημαίνει το Συνδικάτο, "τα ασφαλιστικά προβλήματα παρέμειναν άλυτα και σχεδιάζεται μετά τις εκλογές η πλήρης ανατροπή του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος. Τα υπέρ αγνώστων ένσημα δε δόθηκαν, τώρα εξαγγέλλεται ότι θα ...δοθούν χιλιάδες στεγαστικά δάνεια. Τα μεροκάματα πέφτουν αντί να ανεβαίνουν και η εξαθλίωση χτυπάει την πόρτα χιλιάδων εργαζομένων και ανέργων".

Το Συνδικάτο καλεί όλους τους οικοδόμους, έχοντας νωπή τη μνήμη από τη συμπεριφορά των πολιτικών δυνάμεων απέναντι στα αιτήματά τους, να καταδικάσουν εκείνο το μπλοκ των πολιτικών δυνάμεων που μοναδικό τους ενδιαφέρον έχουν, κλέβοντας με ψεύτικες υποσχέσεις την ψήφο του λαού, να υλοποιήσουν την πολιτική των Αμερικανών, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των πολυεθνικών. Να αξιοποιήσουν την ψήφο τους, με κριτήριο την προώθηση και λύση των δικών τους καυτών προβλημάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ