Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με κάθε επιφύλαξη

Μέχρι την Κυριακή των εκλογών το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα είναι άνω - κάτω. Γι' αυτό απλώς αναφέρουμε μερικές ταινίες, που ίσως προβληθούν απόψε. Με κάθε επιφύλαξη, όμως, διότι όλα μπορεί να αλλάξουν.

Από το STAR στις 21.00 "Ο Σικελός" του Μάικλ Τσιμίνο.

Ο σκηνοθέτης ωραιοποιεί τον διάσημο ληστή της μεταπολεμικής Ιταλίας, που πήγε κόντρα στο κράτος, την εκκλησία, τη Μαφία, τους μεγαλοκτηματίες, με αποτέλεσμα να αναγορευτεί σε "λαϊκό ήρωα". Και, όμως, ο "λαϊκός ήρωας" έλαβε μέρος σε μια διαδήλωση όπου σφαγιάστηκαν οι αριστεροί διαδηλωτές! Με τον Κρίστοφερ Λαμπέρ.

Από την ΕΤ-2 στις 00.15 "Το βαποράκι" του Φρανκ Ντίζι.

Πρόκειται για δυνατή ταινία για έναν πρώην τοξικομανή, που πέρασε μια κόλαση μέχρι να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά και πιάνει δουλιά ως μεταφορέας. Κάποτε αντιλαμβάνεται ότι η εταιρία στην οποία δουλεύει είναι ένα καλοστημένο δίκτυο μετακίνησης ναρκωτικών, σε διάφορες συνοικίες της πόλης και συνειδητοποιεί ότι άθελά του κατάντησε "βαποράκι". Ο θάνατος του αδελφού της φίλης του, από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, που του προμήθευσε η εταιρία του, τον κάνει να αυτοδικήσει. Με ανορθόδοξες μεθόδους παίζει το επικίνδυνο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, στον τρομερό κόσμο του λευκού θανάτου. Με τον Γκάμπρεϊλ Μπερν.

Από το MEGA στη 01.50 "Ο λυκάνθρωπος" του Φρεντ Σίαρς.

Ταινία τρόμου. Ο Ντάνκαν Μαρς είναι το άβουλο πειραματόζωο δυο αδίστακτων επιστημόνων, που προσπαθούν να ανακαλύψουν μια προστατευτική ασπίδα για τη διαρροή της ραδιενέργειας. Εντελώς ξαφνικά, και πέρα από κάθε πρόβλεψη, ο Μαρς μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο και το σκάει από το εργαστήριο, σκορπώντας στο πέρασμά του τη φρίκη.

Από τον ΑΝΤΕΝΝΑ στις 03.40 (!) "Αστροναύτες με το στανιό" του Νόρμαν Πάναμα. Με τους Μπομπ Χοπ και τον Μπινγκ Κρόσμπι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ