Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Εγκώμια για Λυμπερόπουλο

"Παραμιλάνε" στον Παναθηναϊκό με την απόδοση του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο Καλαματιανός άσος του "τριφυλλιού" για μια ακόμη φορά ήταν αυτός που έβγαλε τα... κάστανα από τη φωτιά, αφού πέτυχε το πρώτο και δύσκολο γκολ που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη 2-0 στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα. Ακόμα και ο τεχνικός Χουάν Ραμόν Ρότσα εκθείασε τον παίκτη: "Το γκολ του Νίκου ήταν πολύ δύσκολο. Πρόλαβε την μπάλα πριν βγει άουτ και την έστειλε στα δίχτυα από την κλειστή γωνιά. Είναι θετικό το ότι έχει επαφή με το γκολ".

Η αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εκλογών σίγουρα θα χαροποιεί τον Ρότσα. Χτες ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Γιώργος Νασιόπουλος και μάλλον θα προλάβει τη ρεβάνς την επόμενης Τρίτης στη Βαρσοβία απέναντι στη Λέγκια. Ο προπονητής του ΠΑΟ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κάνει μια μίνι προετοιμασία στους παίκτες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο φιλικό με μικρή ομάδα στην Παιανία.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ζήτησε από τη διοίκηση της Λέγκια 500 εισιτήρια για τη ρεβάνς της Βαρσοβίας. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για την πολωνική πρωτεύουσα τη Δευτέρα το πρωί με τσάρτερ και θα επιστρέψει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ