Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στα κρύα του λουτρού

Ο Βούλγαρος Γκαβρίλοφ εγκατέλειψε τον Ολυμπιακό και υπέγραψε στην ιταλική Ρόμα

Κεραυνός εν αιθρία στο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Στη χτεσινή επιστροφή των "ερυθρόλευκων" από την Ιταλία απουσίαζε ο Βούλγαρος Ιβάιλο Γκαβρίλοφ! Ο Βούλγαρος διεθνής σύμφωνα με πληροφορίες υπέγραψε συμβόλαιο με την ιταλική Ρόμα, αγνοώντας το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό. Η φυγή του Γκαβρίλοφ έγινε κάτω από περιπετειώδεις συνθήκες. Ο Βούλγαρος εγκατέλειψε το ξενοδοχείο "Ραβανέλι" όπου διέμενε ο Ολυμπιακός στη Μόντενα στη 1μμ μετά τα μεσάνυχτα χτες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τον περίμεναν άνθρωποι της Ρόμα. Η ιταλική ομάδα έχει σαν ξένο τον Μπρντζόβιτς.

Από τη μεριά του η διοίκηση του Ολυμπιακού δηλώνει ότι έχει δεσμεύσει τον παίκτη αφού έχει συμβόλαιο μαζί του καθώς και το πενταπλούν. Το δελτίο του όμως δεν έχει εγκριθεί από την ΕΟΠΕ, αφού οι "ερυθρόλευκοι" είχαν στείλει τα συμβόλαια τριών παικτών. Οι "ερυθρόλευκοι" τόνιζαν ακόμα ότι ο Γκαβρίλοφ έχει πληρωθεί την πρώτη δόση του συμβολαίου του, που ήταν 20.000 δολάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως δεν έχει πληρωθεί η Σλάβια Σόφιας, που είχε τα δικαιώματά του. Η πρώτη δόση της Σλάβια έπρεπε να εξοφληθεί στις 15 Σεπτέμβρη. Από τη μεριά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τζιαν Πάολο Μοντάλι, ήταν έξω φρενών όταν έμαθε τη φυγή του παίκτη.

Στο φιλικό αγώνα που έδωσε στην Ιταλία ο Ολυμπιακός έχασε από τη Μόντενα με 1 - 3 (7 - 15, 4 - 15, 15 - 10, 13 - 15). Ο αγώνας ήταν το άτυπο Σούπερ - Καπ μεταξύ του πρωταθλητή και του κυπελλούχου Ευρώπης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ