Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Προβλημάτισαν πάλι

Ο Ηρακλής 1 - 1 σε φιλικό με τη Μηχανιώνα. Ο Αρης 2 - 1 την Καλαμαριά

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Ούτε τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ομάδα Γ Εθνικής, δεν μπόρεσε να κερδίσει ο Ηρακλής χτες στο Καυτατζόγλειο σε φιλικό παιχνίδι. Ο Γηραιός, που βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση, αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Μίλος στο 57, δέχτηκε την ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουστάκη στο 85, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα (1 - 1).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών, Βασίλης Αντωνιάδης, δε χρησιμοποίησε τον Νίκο Μιρτσέκη που την άλλη βδομάδα πάει φαντάρος. Ετσι ο κόουτς δοκίμασε τον Λευτέρη Μίλος στην επίθεση και όλα δείχνουν ότι θα είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.

  • Στο Χαριλάου ο Αρης νίκησε δύσκολα την Καλαμαριά με 2 - 1. Η ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου άνοιξε το σκορ στο 33 με τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς, ενώ ο Διγκόζης ισοφάρισε για τον Απόλλωνα στο 44. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 68 με τον νεαρό Δέλλα.
  • Ο ΠΑΟΚ στην Καστοριά ήρθε ισόπαλος με την τοπική ομάδα. Η Καστοριά άνοιξε το σκορ στο 51 με κεραυνό του Χαντζίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Καπετανόπουλου στο 86 (χέρι του Μαρτσέλο).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ