Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Είμαστε ενωμένοι"...

Οι παίκτες της ΑΕΚ με ανακοίνωσή τους διαψεύδουν δημοσιεύματα και πληροφορίες για εσωτερικά προβλήματα

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποφάσισαν να αναλάβουν προσωπικά τη θωράκιση της ομάδας από σχόλια και πληροφορίες που δυναμιτίζουν το κλίμα και θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον της. Με μια σκληρή ανακοίνωση στέλνουν μήνυμα... προς κάθε κατεύθυνση ότι δε θα επιτρέψουν σε κανέναν να δημιουργήσει προβλήματα. Εμφανίζονται "μια γροθιά" έτοιμη να διαφυλάξει το σύνολο και τα άτομα που το απαρτίζουν. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε με πρωτοβουλία του Μ. Κασάπη, σύμφωνη γνώμη των άλλων δύο αρχηγών Βλάχου, Ατματσίδη και υπογράφτηκε απ όλους τους παίχτες, έχει ως εξής.

"Με πολλή πίκρα όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας διαβάσαμε δημοσιεύματα του Τύπου για δήθεν επεισόδιο ανάμεσα στο Νίκο Πανταζή και τον Τόνι Σαβέφσκι. Κι όχι μόνο αυτό το ανύπαρκτο "γεγονός" αλλά και σχόλια και συμπεράσματα. Μια και καλή θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Κατ αρχήν ΤΙΠΟΤΕ δεν έγινε μεταξύ των πολύ καλών φίλων Νίκου Πανταζή και Τόνι Σαβέφσκι. Τίποτε απολύτως. Είναι 100% ψέμα και κακοήθεια ο δήθεν διάλογος. Δεύτερον, μπορεί ορισμένοι να μη θέλουν να είμαστε τόσο ενωμένοι στην ΑΕΚ και τόσο όμορφη οικογένεια όσο είμαστε. Δεν πειράζει... Εμείς ξέρουμε την αλήθεια. Ο Τόνι Σαβέφσκι ΞΕΡΕΙ ότι δε συνέβη τίποτα. Ο Νίκος Πανταζής ΞΕΡΕΙ κι αυτός. Ολοι ΞΕΡΟΥΜΕ όπως όλοι γνωρίζουμε ποιος έχει συμφέρον να κατασκευάζει τέτοια μυθεύματα.

Τελεία και παύλα. Δεν πρόκειται ν αφήσουμε κανέναν να εφεύρει προβλήματα στην ομάδα μας. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα να υποσκάψει το κύρος του προπονητή μας Πέτρου Ραβούση, να μειώσει την προσωπικότητα του Νίκου Πανταζή, να σταματήσει τη διάθεση του Τόνι Σαβέφσκι για προσφορά, ή ν αμφισβητήσει το ήθος του.

Οσο για το συγκεκριμένο θέμα, δεν πρόκειται να επανέλθουμε γιατί είναι αποτέλεσμα μόνο μικροψυχίας και μας προκαλεί θλίψη".

  • Χθες η ΟΥΕΦΑ ειδοποίησε τη Χέμλον (κάτι ανάλογο θα συμβεί και με την ΑΕΚ) πως ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου στο Ούμενε τελικά θα πρέπει να ξεκινήσει στις 15.30 (14.30 ώρα Ελλάδας).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ