Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Παραμένει μέχρι νεωτέρας

Τρίζει η καρέκλα του Ρότσα, που δηλώνει ότι δεν παραιτείται

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη Λέγκια έβαλε την ομάδα σε δίνη. Οι παρενέργειες είναι κάτι παραπάνω από ισχυρές και ο πρώτος που θα πάρει τα ...κρητικά βόλια είναι ο τεχνικός Χουάν Ραμόν Ρότσα, που πλέον θα πρέπει να αισθάνεται την καρέκλα του να... τρίζει επικίνδυνα. Ο Ρότσα, παρά την ήττα στη Βαρσοβία, ούτε που σκέφτεται να παραιτηθεί πετώντας ουσιαστικά το "γάντι" στα αφεντικά του: "Είμαι ένας εργάτης του Παναθηναϊκού και θα μείνω στην ομάδα μέχρι να με διώξουν. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, αφού σε κάθε ήττα φταίει μόνο ο προπονητής", δήλωσε χτες, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Αναμφίβολα όμως ο θάνατος του Θόδωρου Βαρδινογιάννη δεν αφήνει περιθώρια στην οικογένεια, δικαιολογημένα άλλωστε, να ασχοληθεί με τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι νεωτέρας διαταγής, ενδεχόμενα μπορεί να αργήσει πολύ, ο Ρότσα δεν πρέπει να έχει ...εφιάλτες.

Αυτό δε σημαίνει ότι είναι ο απόλυτος άρχοντας του πρόσφατου παρελθόντος. Οι σχέσεις του με τον Γ. Βαρδινογιάννη δεν είναι πλέον καλές. Ετσι σε κάθε αγώνα θα δίνει εξετάσεις σαν ...μαθητούδι και θα τον περιμένουν στη ...στροφή με το τουφέκι. Πάντως και ο Βέλιμιρ Ζάετς έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει, αν και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, σε περίπτωση αντικατάστασης, ο "λαγός" δεν είναι και το πρώτο φαβορί. Ο καιρός θα δείξει για τις εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο.

Ανησυχία για Μπορέλι

"Λόγω της πολυπλοκότητας που παρουσιάζει η υπόθεση, θα χρειαστούν αρκετές βδομάδες προκειμένου να εκδοθεί απόφαση". Αυτό δήλωσε στη Ζυρίχη αξιωματούχος της ΦΙΦΑ, αναφερόμενος στη γνωστή υπόθεση Μπορέλι με την ισπανική Οβιέδο. Η αρμόδια επιτροπή που ασχολείται με την υπόθεση συζήτησε και με τις δυο πλευρές, την ελληνική και την ισπανική.

Οι πράσινοι εκπροσωπήθηκαν από τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη, τους δυο δικηγόρους του (έναν Ελβετό, έναν Ελληνα) και φυσικά παρών ήταν και ο ίδιος ο Μπορέλι με τον μάνατζερ του, Ρικάρντο Σλίπερ. Οι Ισπανοί αιφνιδίασαν, καθώς εκπροσωπήθηκαν εκτός των άλλων και από τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Ανχελ Βιλάρ. Η κάθε πλευρά κατέθεσε ερήμην της άλλης τα στοιχεία της. Ο κ. Μαυροκουκουλάκης ήταν αρκετά σκεπτικός μετά τις καταθέσεις, δηλώνοντας ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο εύκολη. Την απόφαση, είπε, την περιμένει μετά από 15 μέρες.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ψάχνει τον αντι - Μπορέλι(1996-12-11 00:00:00.0)
Η ΦΙΦΑ "ψηφίζει" για Μπορέλι(1996-09-21 00:00:00.0)
Ρότσα: "Δε θα δεχτώ παρεμβάσεις"(1996-09-18 00:00:00.0)
Εμπλοκή με Μπορέλι(1996-07-24 00:00:00.0)
Με τον Αγιαξ ο Ρότσα!(1996-05-22 00:00:00.0)
Ο Μπορέλι σπάει την παράδοση...(1995-02-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ