Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Αποδιοπομπαίος τράγος" ο Στρακόσια

Ο Φώτης Στρακόσια αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ορθά κοφτά δήλωσε: "Είναι καλό για τον ίδιο να μη διεκδικήσει τη θέση με το νούμερο ένα. Δεν τον εμπιστεύεται ο κόσμος και φυσικό είναι να μην έχει πλέον εμπιστοσύνη στον εαυτό του". Αυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια των ερυθρολεύκων στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο. Βέβαια, αν ο Αλέκος Ράντος είναι απόλυτα έτοιμος θα επανέλθει στη γνώριμή του θέση που είχε "καπαρώσει" στις αρχές της περιόδου.

Στο μεταξύ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δε δίστασε να αναλάβει τις ευθύνες του, μετά τον αποκλεισμό από τη Φερεντσβάρος: "Ολες τις ευθύνες τις παίρνω εγώ. Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να πω κάτι καλό για την ομάδα μου. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, η ατμόσφαιρα ό,τι έπρεπε, αλλά δυστυχώς απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Φερεντσβάρος, γιατί και στα δυο ματς ήταν καλύτεροι". Σε αντίθεση με τον Στρακόσια που δέχτηκε την αρνητική κριτική του Ντούσκο ο Αλέκος Αλεξανδρής πήρε την... ψήφο εμπιστοσύνης από τον προπονητή: "Ο Αλέκος δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Σύντομα θα είναι σε καλή φόρμα. Αλλωστε, παίζει σε μια νέα θέση που τώρα μαθαίνει".

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος εκτός απροόπτου επανέρχεται μετά από ένα μήνα στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού. Ο παίκτης, που ως γνωστό είχε τραυματιστεί, είναι απόλυτα έτοιμος και είναι πλέον στη διάθεση του Μπάγεβιτς που θα σκεφτεί σοβαρά τη χρησιμοποίησή του, αφού η άμυνα "μπάζει" από παντού, γεγονός που προβληματίζει τον Μπάγεβιτς.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τον Ηρακλή 3.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής στο Καυτατζόγλειο. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος των Πειραιωτών δεν πτοήθηκε από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ