Πέμπτη 3 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 - 0
Σφράγισε την πρόκριση νωρίς

Καλός... πελάτης αποδείχτηκε για τον Παναθηναϊκό μέσα σε τέσσερις μέρες ο Αθηναϊκός. Την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα το τριφύλλι πέτυχε 4 γκολ, χτες για το Κύπελλο σταμάτησε ένα γκολ παρακάτω (3 - 0) και ουσιαστικά σφράγισε το εισιτήριό του για την επόμενη φάση του θεσμού. Στη ρεβάνς του Βύρωνα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να περάσουν οι λόρδοι.

Το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου οι πράσινοι πέτυχαν και τα τρία τέρματα της συνάντησης.

Ο Γ. Χ. Γεωργιάδης πιστός να σκοράρει κατά του Αθηναϊκού ήταν αυτός που έγραψε το 1 - 0. Από πάσα του Αλεξούδη ο "κοντός" δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πλειώτα. Δύο λεπτά αργότερα ο Ανδρέας Λαγωνικάκης βρήκε μέσα στην περιοχή τον Αλεξούδη που με κοντινή κεφαλιά διεύρυνε το δείκτη του σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 29' με τον Γιώργο Νασιόπουλο, που μέσα από την περιοχή δε δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Βυρωνιώτες έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες στο 42', 43' και 45' να μειώσουν το σκορ όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Το δεύτερο μέρος δεν αντέχει σε κριτική αφού ο μεν ΠΑΟ έκανε συντήρηση δυνάμεων ο δε Αθηναϊκός ήθελε αλλά δεν... μπορούσε.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γιάννη Παπαπέτρου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικοπολίδης, Καπουράνης, Ουζουνίδης, Καλιτζάκης (73' Γκούμας), Μάρκος, Κόλα, Νασιόπουλος, Γ. Χ. Γεωργιάδης (81' Λυμπερόπουλος), Γ. Σ. Γεωργιάδης, Αλεξούδης, Λαγωνικάκης (69' Μπασινάς).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πλείωτας, Χατζηαγγελής (46' Τσιρώνης), Κόλτζος (39' Μόνος), Ρουτζιέρης, Μαυρομάτης, Κουζέγια, Σπίνουλας, Σιδηρόπουλος, Γκίνο (46' Ντάμπιτς), Βελής, Νέναντιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ