Τρίτη 8 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΧΕΡΑΚΙΑ

ΚΑΜΙΑ συγκεκριμένη απάντηση στα προβλήματα των δημοσίων υπαλλήλων δεν έδωσε ο υπουργός Προεδρίας και Δημόσιας Διοίκησης, Αλ. Παπαδόπουλος, κατά τη χτεσινή συνάντησή του με την ΑΔΕΔΥ (σελίδα 10).

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ εκλογές στις ΗΠΑ. Πολύ ...αμερικάνικη η παράσταση. Χτες τα ξημερώματα έληξε η 90λεπτη τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα στον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος, Μπιλ Κλίντον, και τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Μπομπ Ντόουλ (σελίδα 12).

ΣΕ ΑΓΩΝΙΩΔΗ "αγώνα δρόμου", προκειμένου η ειρηνευτική διαδικασία να συνεχίσει να βρίσκεται εν ζωή, έχει αποδυθεί η αμερικανική διπλωματία, ο επικεφαλής της οποίας, Ουόρεν Κρίστοφερ,επιχειρεί να ελιχθεί σε πολλαπλά μέτωπα... (σελίδα 12).

ΜΕ "ΛΟΥΚΕΤΟ" απειλούνται και τα εννέα Κέντρα Ελέγχου και Αναφοράς ΕΪΤΖ που υπάρχουν σε όλη τη χώρα, παρά τις διαβεβαιώσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας - Πρόνοιας ότι "δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα λειτουργίας"(σελίδα 18).

ΘΕΣΜΙΚΑ,εργασιακά και οικονομικά προβλήματα των αστυνομικών έθεσαν χτες, στη διάρκεια συνάντησής τους με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) (σελίδα 20).

ΠΡΟΤΑΣΗ εισαγγελέα για "λουκέτο" στο ΚΕΦΕ. Πόρισμα - κόλαφος για τους πραγματικούς σκοπούς της οργάνωσης. Στοιχεία για φακέλωμα εκπροσώπων της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας, καθώς και για διασυνδέσεις και πληροφόρηση ξένων κέντρων (σελίδα 20).

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ συνεχή χρονιά η Λέσχη Κινηματογράφου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει το "10ήμερο Ελληνικού Κινηματογράφου", αφιερωμένο στη "Θεσσαλονίκη του χτες και του σήμερα" (σελίδα 21).

"ΑΘΑΝΑΤΟΙ".Η λέξη αυτή πλημμύριζε τα στόματα και τις μνήμες όσων βρέθηκαν την Κυριακή στο Βύρωνα, εκεί όπου, πριν 52 χρόνια, 11 παλικάρια, έδωσαν, με τη ζωή τους, παράδειγμα αγώνα και στάσης ζωής (σελίδα 28).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ