Παρασκευή 1 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
ΦΙΦΑ απειλεί Μπορέλι

Η χαρά του Μπορέλι και του Παναθηναϊκού, που προκάλεσε η αποδοχή του αιτήματος αναστολής της πρωτόδικης απόφασης, ώσπου το θέμα να τελεσιδικήσει, μετριάστηκε χτες. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΦΙΦΑ, υπάρχει ενδεχόμενο ο παίχτης να τιμωρηθεί από την παγκόσμια συνομοσπονδία με αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα ως την έκδοση της τελικής απόφασης.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΦΙΦΑ, που θα συνεδριάσει την Τρίτη, θα εξετάσει το θέμα και θ' αποφασίσει. Αιτία της ενδεχόμενης τιμωρίας είναι η διφορούμενη στάση που τήρησε ο ποδοσφαιριστής. Ενώ αρχικά δήλωνε άγνοια, στη συνέχεια (έφεση) υποστήριξε άλλα. Η αρμόδια επιτροπή της παγκόσμιας συνομοσπονδίας λοιπόν ίσως επιβάλλει κυρώσεις για την αντικρουόμενη συμπεριφορά του Μπορέλι.

Χτες επίσης η ισπανική ομοσπονδία ζήτησε από την ΕΠΟ την "μπλε" κάρτα του παίχτη, αφού προφανώς δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση της ΦΙΦΑ. Η ελληνική ομοσπονδία φυσικά αρνήθηκε να τη στείλει. Ο μέσος του τριφυλλιού μάλιστα δεν αποκλείεται να επανέλθει την Κυριακή στην 11άδα μετά από αρκετό καιρό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ