Παρασκευή 1 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στα μέτρα του η πρόκριση

Ο Ολυμπιακός ξεκινά σήμερα τους αγώνες στην Ολλανδία με στόχο τους "8"

Νωρίς νωρίς αρχίζουν τα δύσκολα για τους πολίστες του Ολυμπιακού που από σήμερα και μέχρι την Κυριακή συμμετέχουν στο β γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, με στόχο το εισιτήριο στο Τσάμπιονς Καπ, όπως βαφτίστηκε από φέτος η προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Στο Βένεντααλ της Ολλανδίας θα αντιμετωπίσει την κροατική Μλάντοστ, την ολλανδική Πόλαρ Μπρις και την ουκρανική Ντιναμό Λβοφ, προσπαθώντας να κατακτήσει μια από τις δυο πρώτες προνομιούχες θέσεις του ομίλου.

Εάν εξαιρέσουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μλάντοστ, οι άλλοι δυο αντίπαλοι είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού. Το κλειδί της πρόκρισης θα αποτελέσει το παιχνίδι με τους Ολλανδούς, δήλωσε ο κόουτς των "ερυθρολεύκων" Μίλε Νάκιτς. Για το σημερινό πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την κροατική Μλάντοστ, την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ο Μίλε Νάκιτς αποκάλυψε: "Αν δούμε ότι δεν τα βγάζουμε πέρα, θα κάνουμε συντήρηση δυνάμεων για τη συνέχεια"

Το τουρνουά της Βουλιαγμένης

Εξάλλου άνοιξε χτες η αυλαία του 10ου Κυπέλλου Βουλιαγμένης που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ και αποτελεί την πρόβα τζενεράλε ενόψει του νέου πρωταθλήματος για τις ομάδες που συμμετέχουν. Στη χτεσινή πρώτη μέρα των αγώνων σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Βουλιαγμένη - Χαλκίδα 12 - 7, ΚΟΠΙ - Πανιώνιος 6 - 6, Κέρκυρα - Εθνικός 5 - 4. Το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα με τους αγώνες της δεύτερης μέρας Τα παιχνίδια: 10.00 Χίος - Χαλκίδα, 11.00 Χανιά - Γλυφάδα, 12.00 Πάτρα - Πανιώνιος,

13.00 Ηρακλής - Εθνικός, 18.00 Ποσειδώνας - Πάτρα, 19.00 Ηρακλής - Κέρκυρα, 20.30 Βουλιαγμένη - Χίος, 21.30 Χανιά - Ηλυσιακός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ