Παρασκευή 1 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ελλάδα - Δανία σήμερα

Την ανάγκη για μαζική παρουσία του κόσμου στο πλευρό της Εθνικής ανδρών, τονίζει μεταξύ άλλων ο προπονητής της ελληνικής ομάδας Παναγιώτης Ιατρούδης, για το σημερινό παιχνίδι με τη Δανία, που γίνεται στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Το παιχνίδι διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα, στις 15.30 (απ' ευθείας μετάδοση από την ΕΤ-1).

Η Δανία, που είναι μία από τις νέες δυνάμεις του παγκόσμιου χάντμπολ τα τελευταία χρόνια, ήρθε με σκοπό τη νίκη. Κολακευτικά λόγια για όλους τους Ελληνες παίκτες και ιδιαίτερα για τον Νίκο Γραμματικό, είπε ο 39χρονος Σουηδός Ουλφ Σέφετ, τεχνικός της Εθνικής Δανίας.

Από την άλλη πλευρά, πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στον Π. Ιατρούδη οι τραυματισμοί του Νίκου Γραμματικού και του Μπάμπη Προδρομίδη, που όμως τους έχει στη 14άδα. Νέο πρόσωπο θα είναι ο Θανάσης Αϊβαλιώτης. Η Εθνική θα αποτελείται από τους: Καλογερόπουλο, Προδρομίδη, Καλαϊτζή, Τζαμτζή, Μεσσήνη, Κάρνο, Δουρουκλάκη, Γραμματικό, Αϊβαλιώτη, Γρίσπο, Γεωργούδη, Γιούπη, Χατζατουριάν και Τσιλιμπάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ