Πέμπτη 7 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χωρίς Μπατίστα στο Ζάγκρεμπ

Κρίθηκε ανέτοιμος από τον Πολυχρονίου. Αμφίβολος και ο Δώνης. Νίκη 3 - 0 με τις Ελπίδες

Χωρίς τον Ντανιέλ Μπατίστα στην αποστολή αναχωρεί σήμερα η Εθνική ομάδα για το Ζάγκρεμπ, όπου την Κυριακή θ αντιμετωπίσει την Κροατία στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ '98. Ο Κ. Πολυχρονίου επέλεξε ν αποκλείσει απ' την 19άδα, ώστε να γίνει 18άδα, τον ελληνοποιημένο παίχτη, αφού έκρινε ότι είναι ανέτοιμος.

Ο Γ. Δώνης θα μεταβεί στην Κροατία, όμως η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Ακολουθεί θεραπεία βλέποντας σχετική βελτίωση, έχει όμως να προπονηθεί μια βδομάδα. Καθοριστική θα είναι η τελευταία προπόνηση (Παρασκευή) απ' την οποία θα φανεί αν ο Δώνης είναι απόλυτα έτοιμος.

Αναφερόμενος στον αγώνα δήλωσε: "Είναι πιο δύσκολος από της Δανίας. Την Κυριακή θα φανεί τι μπορούμε να κάνουμε. Διαθέτουμε καλούς παίχτες, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάθε αντίπαλο πρέπει να τον σέβεσαι αλλά να μην τον φοβάσαι. Να μπαίνεις στο γήπεδο και να κοιτάς να αποδόσεις αυτό που μπορείς".

Ο Μ. Βλάχος, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την προσπάθειά του στον ομοσπονδιακό τεχνικό, θεωρεί πως "ακόμα και με ήττα δε χάνουμε κάθε ελπίδα αφού υπάρχουν οι επαναληπτικοί εντός έδρας. Ελπίζω να παίξω για να βοηθήσω όσο μπορώ", κατέληξε.

Η προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε χθες με το καθιερωμένο φιλικό ανάμεσα στην ανδρών και την ελπίδων. Για την ιστορία ν' αναφέρουμε πως οι "μεγάλοι" κέρδισαν τους "μικρούς" με 3 - 0. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Τσάρτας με πέναλτι και τ' άλλα δύο ο Νικολαϊδης. Το ένα με κεφαλιά, το άλλο με σουτ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ