Πέμπτη 7 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πράσινο φως για Μπορέλι

Η ΦΙΦΑ έδωσε άδεια να παίζει μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε χτες την πρώτη μάχη στην υπόθεση Χουάν Χοσέ Μπορέλι. Η επιτροπή της ΦΙΦΑ άναψε το... πράσινο φως στην ελληνική ομάδα να χρησιμοποιεί τον Αργεντινό παίκτη κανονικά στο πρωτάθλημα μέχρι τις 6 Δεκέμβρη, οπότε τελεσίδικα θα αποφασίσει αν ο Μπορέλι ανήκει στον ΠΑΟ ή στην Οβιέδο. Στους κύκλους της ΠΑΕ υπάρχει πλέον έκδηλη αισιοδοξία ότι το όλο θέμα θα έχει θετική κατάληξη και ότι τελικά ο Μπορέλι θα συνεχίζει να φορά τη φανέλα του τριφυλλιού. Ο ίδιος ο παίκτης αργά χτες βράδυ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόφαση και υποστήριξε ότι και στη Βαρκελώνη στις αρχές του Δεκέμβρη η ΦΙΦΑ θα δικαιώσει τον ίδιο και το σύλλογό του.

Φιλικό ματς έδωσε χτες ο Παναθηναϊκός στην Παιανία κόντρα στην Προοδευτική του Νίκου Κόβη. Ο Βέλιμιρ Ζάετς είχε την ευκαιρία να δει τις ρεζέρβες στο 3 - 0 σε βάρος των βυσσινί. Τα γκολ πέτυχαν οι Αλεξούδης 13, Μπορέλι 16' και Νασιόπουλος 46'.

Επανέρχονται Καπουράνης - Μαραγκός

Στο μεταξύ Γιώργος Καπουράνης και Σπύρος Μαραγκός που είχαν τεθεί στο περιθώριο από τον Ρότσα είναι και πάλι "μάχιμοι" και με τον Ζάετς, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αναμένεται να διεκδικήσουν και πάλι τη θέση τους στην αρχική 11άδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ