Πέμπτη 7 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Συνεχίζουν αήττητοι

Κέρδισαν και χτες ΠΑΟΚ, Αρης, Περιστέρι και Σπόρτιγκ

Με νίκες συνέχισαν τους αγώνες τους στο Κύπελλο Κόρατς οι ελληνικές ομάδες που παραμένουν αήττητες και έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ

Σε ρυθμό προπόνησης ο ΠΑΟΚ δε δυσκολεύτηκε να νικήσει στην έδρα του την τουρκική Γαλατασαράι με 90-64 και να παραμείνει έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου του, αν και η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Κόρατς είναι ήδη εξασφαλισμένη. Ο Στογιάκοβιτς ήταν ο ηγέτης του "Δικεφάλου" αφού σημείωσε 21 πόντους με 3/4 τρίποντα και πιστοποίησε για άλλη μια φορά την αξία του. Οσον αφορά τους Τούρκους, το γεγονός ότι στο γήπεδο υπήρχαν όλοι και όλοι 200 άτομα, πιστοποιεί την άσχημη φετινή πορεία της Γαλατασαράι.

ΠΑΟΚ: Σκάιλς 17, Μπουντούρης 4, Μαματζιόλας 10, Κόπτης 2, Μπόνερ 22, Ρετζιάς 9, Γιαννούλης 5, Στογιάκοβιτς 21.

Ο Αρης

Εν αναμονή του νέου του προπονητή, Λευτέρη Σούμποτιτς, που αναλαμβάνει από σήμερα τα καθήκοντά του, ο Αρης, αν και δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, κατάφερε να νικήσει την τσέχικη USK Πράγας με 77-65 και διατήρησε το αήττητο στην Ευρώπη. Οσον αφορά τον Σούμποτιτς σε δηλώσεις του για τη νέα του ομάδα ζήτησε τη συνδρομή όλων για να πετύχει στο έργο του, ενώ διευκρίνισε ότι δεν προτίθεται να αλλάξει κάποιον από τους ξένους της ομάδας.

Αρης: Ορτίθ 13, Λιαδέλης 27, Σιούτης 2, Φλώρος 6, Νάχαρ 4, Αγγελίδης 9, Χολώπουλος 2, Σάκλεφορντ 14.

Ο Σπόρτιγκ

"Πετάει" ο Σπόρτιγκ... Νίκησε χτες και στα Πατήσια τη σουηδική Πλάνια με 85-55 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη Β φάση του Κυπέλλου Κόρατς από την 4η αγωνιστική.

Οι Σουηδοί προηγήθηκαν 8-11 στο ξεκίνημα, αλλά όταν ο Κ. Πετρόπουλος έριξε στο αγώνα τον μέχρι προχτές τραυματία Χένρι, οι "Πατησιώτες" πάτησαν γκάζι. Ο Αμερικανός, με 4/5 τρίποντα έκανε τη διαφορά και ο Σπόρτιγκ προηγήθηκε 39-23 στο ημίχρονο.

Σπόρτιγκ: Γάκης 6, Δευτερέος 3, Δεμέναγας 14, Αβδάλας 9 (1), Χένρι 16 (4), Παπασαράντου 6 (2), Γκίμπερτ 16, Κούρος 4, Χριστοδούλου 6, Κασουρίδης 2.

Το Περιστέρι

Με άμυνα από "γρανίτη" και τον Τσίτουμ να εκτελεί χρέη "ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας" στο πρώτο ημίχρονο, το Περιστέρι νίκησε στη Γερμανία την Γκίσεν με 87-70 και κρατήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον όμιλο. Η ελληνική ομάδα πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ, κόβοντας από νωρίς τα όνειρα των Γερμανών για κάτι καλό. Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει και στους περίπου 500 Ελληνες που βρέθηκαν στο γήπεδο της Γκίσεν και είχαν δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα υπέρ των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ