Σάββατο 16 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στάση και συγκέντρωση στην Ελευσίνα

Συγκέντρωση κατά των απολύσεων και της αποβιομηχάνισης, που πλήττει το Θριάσιο, μετατρέποντάς το σε ένα νέο Λαύριο, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 18 Νοέμβρη στις 10.30 στην πλατεία Ηρώων της Ελευσίνας, στα πλαίσια της τετράωρης στάσης εργασίας που έχει κηρύξει το Εργατικό Κέντρο της πόλης. Κάλεσμα προς τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση, διεκδικώντας πραγματικές λύσεις στα προβλήματά τους, απευθύνουν - με ανακοίνωσή τους - οι σύμβουλοι της ΕΣΑΚ στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

Οι συνδικαλιστές σημειώνουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, πως είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία σήμερα η προετοιμασία του εργατικού κινήματος για διαρκή αγώνα, με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Επίσης επισημαίνουν τις ευθύνες της πλειοψηφίας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, που με τη συμπεριφορά και την πρακτική τους στήριξαν τις κυβερνητικές επιλογές και τα σχέδια των βιομηχάνων στην περιοχή.

Τέλος, τονίζουν πως, "παρότι διαφωνούμε σε πολλά σημεία με το πλαίσιο αιτημάτων που έθεσε η πλειοψηφία, θα αγωνιστούμε για την επιτυχία της κινητοποίησης, βάζοντας για διεκδίκηση την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων των εργαζομένων και της περιοχής".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ