Τετάρτη 20 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Η μεταγραφολογία κάνει κακό"...

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν ανησυχεί για την άμυνα

"Ο Γιάννης Ιωαννίδης άξιζε αυτή τη συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού. Πέντε χρόνια στην ομάδα πρόσφερε και αυτό δεν το ξεχνάει το κοινό. Οσον αφορά τη δική μου παρουσία στο "Νίκος Γκούμας" ως προπονητή πλέον του Ολυμπιακού, επιτρέψτε μου να μην το σχολιάσω". Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον τεχνικό των "ερυθρολεύκων" Ντούσαν Μπάγεβιτς, που στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη στάση του κόσμου της ομάδας απέναντι στον "ξανθό".

Αναφερόμενος στο ματς της περασμένης Κυριακής στην Εδεσσα ο κόουτς είπε: "Ασφαλώς το αποτέλεσμα μετράει. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από μερικούς παίκτες. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε ο Εδεσσαϊκός να μας είχε ισοφαρίσει. Δυστυχώς οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο". Σχετικά με τη χρησιμοποίηση στο κέντρο των Γκώνια, Καρασαββίδη απάντησε: "Μπορεί να ήταν και δικό μου λάθος. Περιμένω περισσότερα και από τους δυο παίκτες. Κυρίως από τον Γκώνια που του έχω πει δυο πράγματα που πρέπει να αλλάξει ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Πάντως μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό".

Σχετικά με την υπόθεση τίτλος ο Ντούσκο δήλωσε: "Αν θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να αποβάλουμε το άγχος. Σίγουρα έχουμε νοοτροπία νικητή, όμως μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη στη συνέχεια".

Αναφερόμενος στην αχίλλειο πτέρνα του Ολυμπιακού, την άμυνα, παρουσιάστηκε αισιόδοξος: "Δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο όσο υποστηρίζουν ορισμένοι. Υπάρχουν ασφαλώς κενά και θα τα καλύψουμε. Μη μιλάτε όμως για μεταγραφές. Η ομάδα πάει καλά και αυτά τα σενάρια μόνο κακό θα κάνουν. Οταν έρθει η στιγμή να σας πω τι παίκτες θα πάρουμε, θα το κάνω".

Μιλώντας για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Αρη ο Μπάγεβιτς τόνισε: "Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, έτσι και τον Αρη. Αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάγεβιτς άρχισε τη συνέντευξη εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για το χαμό του Ο. Πασσαλή, φιλάθλου του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του κατά την επιστροφή των φιλάθλων από την Εδεσσα.

Στον αγωνιστικό τομέα σύμφωνα και με δηλώσεις του Ντούσκο ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς θα είναι στη διάθεσή του για τον αγώνα της Κυριακής.

Ανδρ. ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ