Τετάρτη 20 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Κρίσιμη μέρα για Μάντσεστερ - Μίλαν

Με την προτελευταία αγωνιστική (5η) που ανεβάζει την αγωνία στο κατακόρυφο, αλλά και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, συνεχίζεται σήμερα το Τσάμπιονς Λιγκ. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο Γ όμιλος που εάν εξαιρέσουμε τη Γιουβέντους τα πράγματα είναι ρευστά σχετικά με τη δεύτερη προνομιούχα θέση του ομίλου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αντιμετωπίζει σήμερα στο Ολντ Τράφορντ τη Γιουβέντους αλλά και η Φενερμπαχτσέ μετά τη νίκη - έκπληξη στην Αγγλία την περασμένη αγωνιστική διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκριση. Στο Μάντσεστερ τα πράγματα για τους παίκτες του Αλεξ Φέργκιουσον είναι λίγο - πολύ ξεκαθαρισμένα. Νίκη και μόνο νίκη θέλουν οι "μπέμπηδες" απέναντι στην κάτοχο του τίτλου και αήττητη Γιουβέντους, όχι μόνο για να σιγουρέψουν την πρόκριση αλλά και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις. Οι Τούρκοι όμως έστω και εάν βρίσκονται δυο βαθμούς πίσω από τους Εγγλέζους έχουν πιο εύκολο έργο σήμερα, αφού αντιμετωπίζουν τη βαθμολογικά αδιάφορη Ραπίντ Βιέννης στην Κων/πολη.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και το παιχνίδι του Δ ομίλου που γίνεται στο Πόρτο μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Μίλαν. Οι Ιταλοί θέλουν τη νίκη απέναντι στους Πορτογάλους που ήδη έχουν προκριθεί, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα νιώσουν έντονα την ανάσα της Γκέτεμποργκ εάν φυσικά οι Σουηδοί νικήσουν σήμερα τη Ρόζενμποργκ στο ντέρμπι της Σκανδιναβίας.

Περισσότερο ξεκαθαρισμένα φαίνεται να είναι τα πράγματα στους άλλους δυο ομίλους, αφού όσον αφορά τον Α όμιλο Αγιαξ και Γκρασχόπερς δεν αναμένεται να συναντήσουν προβλήματα στους σημερινούς αγώνες. Αλλωστε και οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς, έχοντας, εκτόςαπροόπτου, εξασφαλίσει την πρόκριση.

Στο Β όμιλο τα πράγματα έχουν τυπικό χαρακτήρα αφού Ατλέτικο και Ντόρτμουντ είναι ήδη στην επόμενη φάση έχοντας 9 βαθμούς. Και αυτό γιατί Στεάουα και Λοντζ βρίσκονται πολύ πίσω με 3 βαθμούς και ουσιαστικά τα ευρωπαϊκά τους όνειρα έχουν τελειώσει για φέτος.

Το πρόγραμμα στους δυο αυτούς ομίλους είναι: Α όμιλος: Αγιαξ - Οσέρ, Ρέιντζερς - Γκρασχόπερς, Β όμιλος: Στεάουα - Ατλέτικο, Βίτζεβ Λοντζ - Ντόρτμουντ.

Τα παιχχίδι Μάντσεστερ - Γιουβέντους θα μεταδοθεί απευθείας από το ΜΕΓΚΑ στις 21.30, ενώ το παιχνίδι Πόρτο - Μίλαν θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση στις 23.30 από το ίδιο κανάλι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ