Παρασκευή 22 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συσκέψεις για τη ΝΑΥΣΙ

Σε σύσκεψη, προκειμένου να διευθετηθούν τα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν σ' ό,τι αφορά την έκδοση άδειας ναυπηγείου στη ΝΑΥΣΙ,θα προχωρήσουν την ερχόμενη Δευτέρα οι αρμόδιες υπηρεσίες, για την έκδοση αδειών, του υπουργείου Ανάπτυξης και της Νομαρχίας Πειραιά αντίστοιχα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε στη χτεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία με τη συμμετοχή εργαζομένων, φορέων και πολιτικών κομμάτων και κάτω από την έντονη αγωνιστική πίεση των εργαζομένων της ΝΑΥΣΙ.Ο νομάρχης Πειραιά Χρ. Φωτίου δεσμεύτηκε στη σύσκεψη ότι αφού διευθετηθούν τα όποια ζητήματα, μετά και από τη συμφωνία που εκδηλώθηκε από όλους όσοι συμμετείχαν, θα προχωρήσει στην έκδοση άδειας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν το προεδρείο του σωματείου εργαζομένων στη ΝΑΥΣΙ, αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά,ο Γ. Μανωλάκος από τη ΓΣΕΕ, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ΠειραιάΓ. Μίχας,ο ιδιοκτήτης της ΝΑΥΣΙ Γ. Καλογερίδης,ο Β. Ξένος από την Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ,ο Λάλος Κανέλλος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο αντινομάρχης Πειραιά Γ. Αξαρλής,ο Μ. Σαραντίδης από τον ΣΥΝ.

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη ΝΑΥΣΙ Μ. Ξυδιάς μάς δήλωσε μετά τη σύσκεψη: "Ως προς το σκέλος του να αποφασιστεί αν θα δοθεί η άδεια ή όχι, το αποτέλεσμα δεν ήταν οριστικό. Εχουμε όμως μια εξέλιξη".

Ο πρόεδρος του ΕΚΠ Γ. Μίχας μάς δήλωσε: "Πιστεύω ότι θα δοθεί λύση. Η κυβέρνηση εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένη να μπει επί της ουσίας στο θέμα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ