Παρασκευή 22 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Επαναλαμβάνονται αύριο οι κινητοποιήσεις

"Οι εμποροϋπάλληλοι πιο δυναμικά κι αποφασιστικά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, για να ανατραπούν οι αντεργατικές επιλογές της κυβέρνησης, του ΣΕΛΠΕ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης". Τα παραπάνω τονίζονται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας,που καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν δυναμικά αύριο, Σάββατο, στις συγκεντρώσεις, στις 4 το απόγευμα στο Κολωνάκι (Κανάρη και Ακαδημίας), στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη και Λεβίδου) και στη Γλυφάδα (αρχή οδού Μεταξά).

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων σημειώνει ακόμα ότι θα κλιμακώσει τον αγώνα στις μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου,που έχουν ισοπεδώσει πλήρως τα δικαιώματα των εργαζόμενων, διεκδικώντας νομοθετική ρύθμιση για την κατάργηση της μερικής απασχόλησης, την κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας, την οριοθέτηση του ανοίγματος και κλεισίματος των καταστημάτων, που τη Δευτέρα, την Τετάρτη και το Σάββατο δε θα υπερβαίνει τις 3.30 μ.μ. κλπ.

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ενωση Τεχνικών ΟΤΕ,εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εμποροϋπαλλήλων και τονίζει: "Αποτελεί πρόκληση η παραβίαση των συνδικαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων, την ίδια ώρα που οι εργοδότες - μεγαλοκαταστηματάρχες τελούν υπό ιδιόμορφο καθεστώς ασυλίας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ