Πέμπτη 28 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΟΦΗ 7 - 2
Για το "Γκίνες" ο Μπλαχίν

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ζαχαριάδη βρήκε τον Ιωνικό να συντρίβει, στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου, τον ΟΦΗ με 7 - 2. Παρ' όλα αυτά ο Ολεγκ Μπλαχίν τιμώρησε με πρόστιμο 20.000 δρχ. τους Φίλη, Νικολαϊδη γιατί δεν ακολούθησαν τις εντολές του και στις δηλώσεις του είχε παράπονα για όλους και για όλα!!

Κυρίως τα 'βαλε με τη διαιτησία για τις κίτρινες. "Εχουμε σοβαρό πρόβλημα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τη Δευτέρα (με Ολυμπιακό) που μας παίζει ξανά αυτός. Αν γίνουν τα ίδια, με την ΑΕΚ θα παίξουμε εγώ και 'σεις. Η ψυχολογία μας ήταν άσχημη, αφού και η δήλωση του προέδρου (σ.σ. ότι τα παρατάει) μας δημιούργησε προβλήματα".

Εδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες αλλά πρόσθεσε: "Δεν κατάλαβα γιατί και πώς δεχτήκαμε δύο γκολ. Μετά το 4 - 1 παίξαμε άναρχα, δημιουργώντας πολλά κενά".

Αν λοιπόν είχε παράπονα ο Μπλαχίν τι έπρεπε να κάνει ο Γκέραρντ. Μάλλον αυτό που έκανε. Αντιμετώπισε την πραγματικότητα με χιούμορ. Οταν άκουσε ότι κάποιος φίλαθλος λιποθύμησε σχολίασε: "μάλλον δεν άντεξε τον ΟΦΗ που είδε"...

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Χτες βράδυ, σήμερα το πρωί είδα πως δεν είχαμε σοβαρότητα και πειθαρχία. Το επισήμανα στους παίχτες και είχα 100% δίκιο. Στο γήπεδο δεν υπήρχε ομάδα ΟΦΗ αλλά 11 παίχτες με τη φανέλα του ΟΦΗ. Φάγαμε γκολ για το βιβλίο "Γκίνες"".

Χθες στη Νίκαια οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν την πρόκριση αφού απέναντι τους είχαν ένα... φάντασμα. Ιδιαίτερα η δεξιά πλευρά των Κρητικών ήταν "παιδική χαρά". Ο Τσιαντάκης (ο καλύτερος) και οι συμπαίχτες του έκαναν... πάρτι.

Το 7 - 2 διαμόρφωσαν οι Οτιτζι (42, 53, 64), Φρούσος (87), Τσιαντάκης (27), Σταμπουλής (39), Κιάσσος (15 αυτογκόλ, 22), Μούτας (80). Την κίτρινη κάρτα του πολύ καλού Ζαχαριάδη αντίκρισαν οι Φίλης, Ξανθόπουλος, Φρούσσος, Οτιτζι, Παπαδόπουλος, Πουρσανίδης, Μούτας.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Νικολαϊδης, Σιδηρόπουλος, Φίλης (73 Σταματούκος), Σταματής, Ξανθόπουλος, Καπαγερίδης (67 Οφρυδόπουλος), Μπέκος, Τσιαντάκης, Φρούσσος, Σταμπούλης (63 Νταρακλίτσας), Οτιτζι.

ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Κιάσσος, Παπαδόπουλος, Πατεμτζής (67 Μάγγος), Κουτσουπιάς, Πουρσανίδης (73 Ρίζνιτς), Νιόπλιας, Μούτας, Αναστασίου, Φραντζέσκος (67 Μίτιτς), Δερμιτζάκης.

Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ