Πέμπτη 28 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΛΥΚΟΙ 3 - 1
Την έσωσαν οι αλλαγές

Μανωλάς - Δημητριάδης έδωσαν τη νίκη στην ΑΕΚ, που έχανε μέχρι το 60'

Στην επανάληψη ξύπνησε η ΑΕΚ και σταμάτησε το "χορό των Λύκων" που λίγο έλειψε κάνουν τη μεγάλη έκπληξη στη Ν. Φιλαδέλφεια, αφού κατάφεραν να προηγηθούν σε όλο το πρώτο ημίχρονο με 1 - 0.

Οι παίκτες της ΑΕΚ με τον εφιάλτη της έκπληξης να αιωρείται πάνω από το"Ν. Γκούμας", ξύπνησαν και ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους χρειάστηκαν περίπου 15 για να φέρουν τα πάνω κάτω και να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι "κιτρινόμαυροι" ήταν νωθροί και με ανοργάνωτες επιθέσεις και τυφλές μπαλιές χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Γκιζέλη. Οι "Λύκοι" όμως δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και εκμεταλλεύτηκαν την κακή απόδοση της ΑΕΚ, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 15με τον Ντώτση που έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Ενωσης και πλάσαρε τον Ατματζίδη.

Χρειάστηκε να φτάσει το 60 όταν ο Μανωλάς που είχε μπει σαν αλλαγή πριν δυο λεπτά στην πρώτη επαφή με την μπάλα έγραψε με κεφαλιά το 1 - 1. Αυτό ήταν, η μηχανή πήρε μπροστά. Στο 65η δεύτερη αλλαγή του Ραβούση, ο Δημητριάδης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κωστή, έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ με 2 - 1. Και ο χορός των γκολ έκλεισε στο 73 αφού ήταν η σειρά του Ντέμη Νικολαϊδη να δει τα δίχτυα με διαγώνιο σουτ εκμεταλλευόμενος με άριστο τρόπο την ασίστ του Σαβέβσκι. Καλύτεροι από την ΑΕΚ του Β ημιχρόνου(για το Α ούτε λόγος να γίνεται) οι Σαβέβσκι, Δημητριάδης και Νικολαϊδης. Από τους Λύκους ξεχώρισε ο τερματοφύλακας Γκιζέλης που παρά τα 3 γκολ πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις και ο Σαμουηλίδης.

ΑΕΚ: Ατματζίδης, Μπορμπόκης, Καραγιάννης (46Κοπιτσής), Ντόμπος, Μαχαιρίδης (58Μανωλάς), Βλάχος, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μαρτσέλο (61 Δημητριάδης), Κωστής, Νικολαϊδης.

Λύκοι: Γκιζέλης, Χατζόγλου, Χαλδογερίδης, Μόσχου, Μπιμπισίδης, Φυντανίδης, Γιόσα, Κωνσταντινίδης, Μακσίμοβιτς, Ντώτσης (67' Χαντζαρίδης), Σαμουηλίδης.

Μπ. ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ