Πέμπτη 28 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ 0 - 1
Είχε Βάντσικ...

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός, δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο με 1 - 0 και να κάνει έτσι το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Το χτεσινό παιχνίδι δε διεκδικεί "δάφνες ποιότητας" αφού και οι δυο ομάδες κάθε άλλο παρά ικανοποίησαν τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ενα γκολ του Μπορέλι στο 13 ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι. Ο Καπουράνης επιχείρησε μια σέντρα στο κέντρο της άμυνας του "Γηραιού" και ο Αργεντινός παίκτης με πλασαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλλιγά. Από κει και πέρα η απόδοση και των δυο ομάδων έπεσε, καθώς ο Ηρακλής κάθε άλλο παρά τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση δημιούργησε. Μόνο ένα σουτ του Γιοβάνοβιτς στο 31 ανησύχησε κάπως τον Βάντσικ, που όμως βρήκε την ευκαιρία να δείξει την κλάση του σαυτή τη φάση.

Το σκηνικό δεν άλλαξε και στην επανάληψη, αφού και οι δυο ομάδες αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς τις κλασικές ευκαιρίες. Ο Ηρακλής έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Στολτίδη και τον Κωνσταντινίδη, όμως ο Βάντσικ δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει τη χαρά του γκολ στους παίκτες του Ηρακλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καλλιγάς, Μπορμπόκης, Ανατολάκης, Ξενίδης, Λαγωνίδης, Δ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης (25 Σακελλαρίδης), Μίλος (75 Πεπές), Μιρτσέκης (50 Κωνσταντινίδης), Γιοβάνοβιτς, Χριστοδούλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γ. Χ Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Μπορέλι (75 Μαραγκός), Καπουράνης, Βαζέχα,

Λυμπερόπουλος (80 Αλεξόπουλος), Γκούμας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ